Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 980 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neden kaçtığının mantıklı açıklamasını yapsana :D Kaptanını kucaklamış kaçıyor. Kaptan da baygın. Hmm neden kaçıyor acaba? Hem Zoro kaçmayacağım bundan sonra falan mı dedi? Luffy kaçtığında çok laf edilmesinin sebebi Fuji'ye kaçmayacağım demesiydi. Ben buna rağmen Luffy'ye laf demedim o konuda. Neden mi? Yeri gelir kaçarsın. Bu seride her şart altında, kim olursa olsun, üstünlüğü sağlayabilecek biri yok. Ölmekten ya da ele geçirilmektense kaçarsın. Kaçmazsan Ace gibi ölürsün.
Bak ben kime ne dediğinin şeyinde değilim. Ama gidip direkt rezilsiniz falan filan diyorsun. Ki rezil dediğin kişilerle aynı şeyi yapmana rağmen. Benim takıldığım durum o sadece.

Gelelim olaya. Zoro'nun kaçmasını Luffy'ye bağlıyorsun ama aynı Zoro kaçarken '' If we accumulate damage here, our bodies will not hold until the fight against Kaidou!!'' diyor...Gördüğün gibi Zoro efendin kendi düşüne düşüne de kaçabiliyormuş...Yani sadece kaptanımın canını koruyayım durumu yok.

Bak bu kadar negatif yorumu gördüğüm için bir hırsla yardırdım. Spoilerlar hakkında objektif yorumum şu:

Luffy ve Zoro güçlerini bilmedikleri bir rakibe karşı ciddi darbeler aldılar. Güçlerini bilmemeleri durumu önemli. Çünkü Luffy nasıl yumruk yediğine şaşırıyor, Zoro da slash falan görmediği için kesilmesine... Zaten seride hazırlıksız yakalandığında ne kadar ağır darbeler alınıp mağlup oldunduğunu gördük. Oden vs Kaido ve MF'nin tamamı buna örnek.

Luffy'nin gözlemde Kata seviyesine çıktığını düşünmedim hiç. Bence bu tescillendi artık. Oda sıvaması değil. Zaten 45 yaşında yılların kumandanı Kata seviyesine bir dövüşle çıkılması saçma olurdu. Objektiflik bekliyorsun ya, buna da değinsene. @Alpamis Luffy Queen'i tekler dediğinde de konuşsaydın ya? Ha Zoro zaten gözlemde zayıf. Ben aksini iddaa etmedim. Sadece Zou'da Law'la olan sahneleri delil benim için. Kötü değil diyeyim.

Ben Luffy ve Zoro'nun zor duruma düşmesini eleştirmiyorum. Zaten Novaların hiç birinin boş olmadığını yıllardır söylüyorum. Apoo'nun teke gitmesini bekleyenler ağlasın. Kusura bakma. Luffy'nin Apoo'ya tek atacağını düşünenleri sen iyi bilirsin...

Bu bölümde bir kez daha anladık ki, Supernovaların hiç birini küçümsememek lazım. Apoo yine yenilir ancak yakaladığında da ciddi bir tehdittir. En azından bunu söyleyebiliriz. Bu sebeple Luffy'nin bayılmasına bile laf etmem. Luffy'yi göklere çıkaranlar, yine patladı. Ben Luffy'yi şu an tam anlamıyla sağ kol görüyorum. Kata dövüşünde iradesiyle, o seviyeye çok yaklaştı. Yeni silahlanmasıyla net Sağ kol, Beckmann ve Marco'dan geride olabilir. Ama sağlamından, çok net sağ kol.

Ben Zoro hiç kaçmaz demedim. Luffy de kaçar Zoro da kaçar. Sıkıntı yok. Ancak Luffy kaçmam dememeliydi. Lafını yemesi kötü oldu. Lafını yiyen bir o mu? Tabi ki değil. Sanji-Suiti giymem, Zoro- Samurayları altıma alacağım lafları, bunlar hep lafını yemektir.

Son olarak Zoro Luffy'yi Buggy'nin adamları arasından kafesi sırtlayıp çıkarmıştı. Şimdi yine yaptı. Kaptanını canı pahasına korur, sıkıntı yok.
Yani şu olaydan Luffy'nin gözlemi Kata seviyesine çıkmadı falan diyebiliyorsun. Gerçekten şaşırıyorum. Hem tüm o Tüm Kek manga sayfalarını saniyesinde yok edebildiğin için, hem de gözlem kullanmak için neler yapman gerektiği belli iken bunları görmezden gelebildiğin için.

Benim objektif yorumuma gelirsek: Benim açımdan hiçbir şey değişmedi. Oda'nın Apoo tanıtımı için yaptığı bir durum sadece. Adam 3 vs 1 yapıyor, ben bunu nasıl ciddiye alayım? Ama hikaye anlatımı olarak berbat bir durum. Bu adamlar Kaido ve avareleri ile savaşacakları. Doğal olarak ne yaparsın bundan önce? Düşmanın gücü hakkında konuşursun değil mi? Hadi Kaido ve adamlarının gücünü bilmiyorsun. Ulan Kid orada...Apoo ile bir sürü münasebeti oldu. Hiç mi ''Ya Kaido ve adamlarının gücünü bilmiyoruz ama içlerinde Hawkinks var, Apoo var, X-Drake var. Onları vakti zamanında görmüştük. Şöyle şöyle güçleri vardı' tarzı bir konuşma geçebilirdi. Bunu bize göstermesine gerek de yok. Apoo'yu görünce seriye ilk kez dahil olan bir karakter gibi davranmasalardı keşke.

İkinci olarak Zoro'nun zarar görmemeliyiz lafı. Bu bana Oda'nın küfretmesi gibi bir şey. Hani dalga geçmenin başka bir gösterimi. Adamlara karakter tanıtayım diye 3 vs 1 yaptırıyorsun, sonra da darbe almayalım, aman Kaido önüne temiz çıkalım falan....Gibi gibi.

Wano başladı hadi neyse de Kaido'ya yaklaşıyoruz, ciddiyetin artması gerekirken komedi seviyesi artıyor sadece.

Dediğim gibi güç olarak karakterler hakkında hiçbir düşüncem değişmedi. Sadece hikaye anlatımı açısından üzüldüm, o kadar.
 
Acaba Zoro'nun kastettiği bildiğin armament haki saklamak mı? Hani şu biten. Cidden enerji harcamak istemiyor olabilirler Apoo'ya, bunu düşünmek lazım arkadaşlar
 
Tek kişilik orkestraya bak sen. Yardı bizim ikiliyi. Yalnız adamın o kadar değişik bir stili var ki kimse beklemez öyle bir saldırıyı. Kizaru reis de boş boş bakıyordu napıyo bu değişik diye. Bir kez gördüler bunun olayını bir daha aynı hataya düşmezler artık. Gerçi Kidd böcek niyetine ezdi adamı bir daha kalkabileceği de belli değil.Bizimkilerin klasik bölüm başı dayak yeme olayı Apooya kısmet oldu.
 
Apoo'nun meyvesinin kid'de işe yaramama ihtimali var mı? Çünkü luffy ve zoro'dan korkmayan adam'ın kid'den korkması saçma.
 
Sen bana laf atıyon da tartışmalarda sabah akşamdır senin ittifaktan adamların Apoo'yu, Chopper'a, Brook'a yem ettiğini gördük. Sabah akşam Zoro çok bitiricidir iki darbede Hawkins'i mat etti öldürüyordu normal diyenler sizin taraftan. Şimdi aynını Apoo'ya yapaymış işte. Ben Apoo hakkında bir şey demedim. Hatta Luffy'nin Apoo'ya tek atacağını da söylemedim. Apoo'yu ağzımı aldığım bir yeri hatırlamıyorum bile. Ama madem sordun söyleyeyim. Evet Luffy Apoo'ya tek atabilir zaten. Apoo açığını bulmuş iki defa saldrmış Luffy'e ki bunlardan birini iki sene öncesinde Amiral Kizaru'ya yapmıştı. Onun bile bedeni logia olmasına rağmen izlerle doluydu.

Ki o surattan bile yemedi saldırıyı. Luffy'nin yediği saldırı baya güçlü bir saldırı ona rağmen anlık KO olmuş. Burada övülmesi gerekiyor bence. Eleştirilmesi gereken nokta nerede senin K.HAKİN. O saldırıyı yememen gerekirdi normalde.

Ayrıca ben sabahtan beri bir kere seni ima ederek konuşmadım. Hedefimde yıllardır laf atmakta olan Redteror, DNS ve Bushido gibiler vardı ki bu bölümde bile Luffy'nin düştüğünü gördükleri ilk anda ona saydırmalarından sonra ben karşı tepki olarak bunları söyledim. Yine savaşı başlatan onlardı. Ama Oda sağ olsun yıllardır edilen lafları bir güzel yedirdi Zoro tarafına.

Evet, Zoro kaçmaz deniliyordu. Zoro kaçtı
Evet, Zoro Law gibi hesap yapacak adam mı Law'a bak savaşmıyor gücünü düşünüyor diyerek eziyorlardı. Zoro da yaptı. Hem de darbe almaya devam ederiz de Kaido savaşına ayakta kalamayız diyen de kendisi idi. Daha ne konuşuyorsunuz hacı?

Bir de gelmiş doğrudan beni ima ederek akıl sağlığından şüphe ederim diyorsun. Senden böyle bir tepki beklemezdim. Olayların sıralamasını iyi tut. Luffy'nin ilk faalinde yerden yere vurup bu bölüm yorumlarında tahrik edenler Zoro fanlarıydı. İşte Oda'nın sopası yok ki sonra bir iki sayfayla Zoro için savunulan şeyleri bir kalemde silmesin. Şimdi oturup ona mı yanarsınız, yoksa bilmezlikten mi gelirsiniz ya da bir şeyleri bahane mi edersiniz bilmem. Bak bazıları yorum yazmıyor bile buraya. Neden acaba...
-Senin taraf falan bilmem ben. Sabahtan beri Zoro'ya sallayanları gördüm. Tek tek alıntılayamam şimdi. Hawkins'e attığı ve yedirdiği slashler etkileyiciydi. Ama o zaman bu mu konuşuldu? Hayır, Zoro iki çiviye gitmiş denildi. Al sana objektiflik, anladın mı?

-Evet Luffy Apoo'ya tek atabilir. Luffy'nin Kata'dan aldığı mızrak darbesini örnek verip duruyordun. Ancak Apoo'dan KO aldı. Novalar Bege gibi değilse, saldırı gücünden korkacaksın. Zoro'nun Killer'dan aldığı orak darbesi o kadar da göze batmamalı mesela. Evet dikkati başka yerdeydi ve bu gözlem eksikliğine verilir. Kendi hatasıdır vs. Ancak o darbeyi bir kere aldıktan sonra, bayılması olağandır.

-Luffy'nin K. hakisi eleştirilir tabi ama bir Kata olmadığını düşünüyorsan benim gibi, normal kaşılarsın. Mutlak bir defans değil gözlem. Sen bence fazla abartıyordun.

-Beni ima etmedin eyvallah ama KO'cular deyip duruyordun kardeşim :D Resmen ağzınla çağırdın.

-Zoro kaçmam demediği için sıkıntı yok. Ha kaçmaz diyenler bozulsun, bana ne. Kaçarken kucağındakine de bakmak lazım. Orada kalıp daha fazla darbe almak çok mantıklı diyorsan, devam et abi. Zoro'nun kurduğu cümle gayet akla yatkın.

-Birkaç üye daha vardı, o kadar yanlı bakıyorlardı ki aslında onlara söyledim. Battalgazi, Çörekçioğlu, ve Chris onlardandı. Başta Zoro'ya sallayıp, geri kalan spoilerlar gelince konuyu değiştirip durdular, kıvırdılar vs. Onlarla yüzleşmekten de çekinmiyorum. Etiketleyeylim. @Çörekçioğlu Luffy @BattalGazi @Monkey D. Chris Not: Akıl sağlığı yorumum kabaca ve düşüncesizceydi. Özür dilerim arkadaşlar.

Sen kaçma mevzusunda diretince seni alıntıladım. Aslında genel olarak yorumlarını beğendiğim bir üyesin. Luffy Queen'i tekler dışında pek bir itirazım yok. Luffy hariç objektif olduğunu düşünüyordum. Ancak Zoro'nun kaçması konusunda hala kasten yanlı bakıyorsun bence.
Şimdi, Zoro'nun kaçması mı koyar, yoksa Luffy'nin KO olması mı. Kusura bakma ama sen bu KO konusuna iyice alıştın. Normalde hayatta kabul etmeyeceğin şeyi, şimdi normal karşılıyorsun. Luffy KO olmuş, hala Zoro kaçtı diyorsun. Sadece kaçtı ama ha, Luffy kucakta falan hiç mühim değil. Bu mu objektiflik?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 49)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık