Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 980 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Mr.Bushido
@TheSlashOfMihawk


Kucakçı dediniz Luffy'e. Zoro'yu Wano'nun en güzel dilberi taşıdı.
Kaçıyor dediniz Luffy'e. Zoro Apoo'dan kaçtı.
Dayanıklı dediniz, daha yediği ilk darbede dikkatli olmalıyız yoksa ilerisi için dayanamayız dedi. Daha ne olacak la? Bir arc'ta bütün havanız söndü.



Bu da Kizaru'nun yediği atak. Luffy'nin yediği ile aynı atak. Kizaru'nun yediği ilk atak Zoro'nun yediğine sonra yediği atak Luffy'ninkine benziyor.


İkisi de yeri geldiğinde kaçar, sıkıntı yok. Hangisi kaçmam demişse ona yüklenirim ben.
Luffy geleceği görüyor bu arada.

Ha, unutmadan. KO'cular nerede?
 
Sen Luffy'nin düştüğü durum için Oda'ya bela okusana. Kaybedenler ne Luffy ne Zoro, bölümde en ağır darbeyi sen aldın :D Zoro kaçtı ama kucağındakini gör öyle Zoro'yu eleştir.
Hawkins'e uzaktan iki slasha orgazm geçirip öven siz değilmiş gibi şimdi kaçmasını Luffy'e bağlıyorsunuz. Yok Zoro kaçarken belki de arkada kalma ihtimali olan Luffy'i bırakıp gidecekti. Ne saçma yorum yapıyorsunuz. Adam başka çare yok kaçmak lazım diyor. Bunun Luffy ile alakası yok. Luffy öyle y ada boyle sağlam saldırı yemiş Zoro'nun ise o sıra açık yakaladığı bir durum var. Ona rağmen topukluyor. Dediği laf ise şu. Kaido savaşına kadar darbeye almaya devam edersek vücudumuz dayanamaz.

Luffy'i bahane etmeyin. Açıkça biz sıçmısız bez getirin deyin daha samimi olursunuz.
 
aha gömme mevzusu sevdiği karekter olunca ağlayanlar da geldi.
Harbiden ağlıyorlar la. Bölüm de Zoro'culse laf atana kadar bir tane laf atmadım.

Zoro'cular ilk açıkta Luffy'e yaslandı. Sonra 5-10 dakka sonra kalp krizine sebep olacak bölümler geldi. Biz laf sokunca samimiyetsiz oluyoruz. Adamlar anında R yaptı.
 
Ne küfür etmesi yahu? İstediğim şeyden şüphe duyarım sana ne? Bir kere de objektif olun da, Luffy'nin KO'sunu konuşun. Zoro, baygın Luffy'yi kucaklayıp kaçıyor, hala Zoro'nun kaçmasına odaklanıyorsunuz. Bana birşeyin dokunduğu yok, samimiyetsiz laf sokmalar ve hardcore fanlık midemi bulandırıyor o kadar.
''Rezilsiniz''... Bunu insanlar içerisinde önüne gelene rahatlıkla söyleyebiliyorsan hata bende...

Neyini konuşayım? KO diyorsun daha bölümü görmedik etmedik. Tek resimden yola çıkıp adama KO mu diyeyim?

Öyle ya da böyle kaçtı mı Zoro? Evet. Ama gel gör ki olayın şokundan olsa gerek bunu bile normalleştirmeye çalışıyorsun.

Sen Luffy'ye laf atıyorsun, Zoro'ya karşı olanlar da ona...Hani mide bulantısından önce bu durumu görsen keşke...Sonra objektiflik falan filan...Sana göre Luffy fanları rezil, bana göre de sen rezilsin o zaman...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 75)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık