Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 980 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jinbeiyle birlikte tekledi evet o olmasa 2 atıcaktı buda saliselerini alır biliyorsun..
Biliyorum. Her dövüştüğü adam küçümseniyor dediği için en son onunla dövüştüğünü yazdım. Page One üzerinden ne Sanji'yi ciddi bir şekilde vurabilirim, ne de Page One'ı, Apoo ve Hawkins'den güçlü görebilirim.

Zurnacı Apoo iki balonu aynı anda patlatarak seriye damgasını vurmuş. Katakuri’nin emeklerine yazık.
Şöyle haşin bakışlı bir Apoo avatarı yakışır. Momo'nun yeni ustası Apoo olsun artık.

 
Yalnız aynı şeyi sağ kol seviyesi Luffy'e de yapıyor ? O da mı sağ kol seviyesi değil ?

Söz bak eğer Zoro böyle sürpriz yada başkası araya girmeden sağlam bir darbe yesin direk ilk kabul edecek kişi ben olurum.
Luffynin gorememesi mangakanin rezilligi, bu cocuk daha gecen ark gelecegi goruyordu sozde. Katakuri benim gordugum gibi goruyo falan diyodu. Bu tamamen mangakanin rezilligi. Ama zoronun adam akilli dovusu olmadi zaman atlamasindan sonra. Simdi mangaka yeni birsey cikardi haki saglam dovuslerden sonra gelisiyo diye. Madem zoro sag kol veya sol kol seviyesi, zaman atlamasindan sonra direk sol kol seviyesi olarak cikti o zaman . Cunku zoronun kendisini zorliyacak hicbir dovusu olmadi mantiken 0 gelisim gosterdi zaman atlamasindan-wanoya kadar. Zoro zaman atlamasindan sol kol olarqk cikamiyacagina gore suanda enmayla bile yc3 eder mi tartisilir. Luffy konusunda, luffy onca plot armorla katayi anca alabilmisken, kadioyu nasil alcak merak konusu xd gerci super mangakamiz icten patmalali haki falan gene bir power up aldirdi cocuk adam luffye :hhh:
 
Zoro'nun luffy abisi, dur geç arkama demiş.
Kid abisi apoo'ya silleyi yapıştırmış.

Kaido ile savaşta; zoro abilerinin arkasına sığınır. Zoro: abi dur kılıcım var hani kaidoyu kesen türden.
Kid abisi: tamam oğlum sıkıntı yok. Çeker kılıcı meyve gücüyle basar haki ve kaido'yu keser. Zoro'nun gönlünü alır. Kılıç görevi tamamlandı.:hhh:
Kılıcı adamın önüne geçti artık haklısın nedir bu sihirli kılıç felan yazık oldu karaktere bi Maho Shoujo dönüşümü eksik oda olsa tam sailor moon. Zaten Usagide hep dayak yiyip sonradan sihirli tacıyla döverdi milleti.:bilmem:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 35)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık