Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Amiraller'in Seviyeleri

Ne düşünüyorsun?

  • Katılıyorum

    Kullanılan: 16 24.6%
  • Katılmıyorum

    Kullanılan: 22 33.8%
  • Ehh.. Bazı yönlerine katılıyorum bazılarına katılmıyorum.

    Kullanılan: 27 41.5%

  • Kullanılan toplam oy
    65
Kizaru vs Marco sahnelerini inceledim:
553: Marco lazerleri direkt karşılıyor ateşiyle. Lazer ondan geçmiyor.
554: Lazerler Marco'nun içinden geçiyor logia gibi.
568-569: Marco lazeri kelepçesiz ve kelepçeli yiyor. İki durumda da kan veriyor. Kendisinin yere düştüğü belli sonraki bölümlerde.

Çıkarımlarım:
* Logia ve Katakuri gibi savunma yaparak lazerleri içinden geçirmeli.
* Lazeri direkt ateşiyle karşılamalı.

Sonuç olarak dikkat vererek savunma yapmalı. Lazeri yiyeyim sonra iyileşeyim olmaz hep.
Ben de zamanında kafa patlattiydim ama meyvesi sonradan retcon yediği için pek önemsemedim.Muhtemelen daha gelişmiş bir halde gelecek Marco.
 
Eşitse nasıl Akainu galip ayrılabiliyor. Veya Aokiji BBye çalışabiliyor? Ben Akainunun BBye çalışa bileceğini hayal edemiyorum. Sırf karakter olarak söylemiyorum bu durumu
Şimdi örneklendirme yapayım sana hani bir bölümde ace,sabo ve Luffy'nin aralarında dövüş müsabakası vardı, Ace'in Saboya 52 Sabo'nun Ace'e karşı 51 olması gibi skor vardı ama Ace'in Sabo'dan üstün olduğunu çıkaramazsın aksine eşit dersin, en güncel skorda kim üstünse onun önde olduğu belirtiyorsa ve en son yenen kişinin ace'in olduğunu çıkarırsın ama aradaki fark hiç olmaması sadece az önce onun yenip diğer el yenilmeyeceğinin garantisini veremezsin. Eğer 55'e 50 skor olsa idi dersin ki aralarında azda olsa güç farkı var dersin ama sonuçta aradaki fark ne kadar açılırsa güç farkını daha net belirleyebilirsin. ve sana şunu söyleyeyim her yonkou'nun 1 tümen komutanı güçleri lidere yakın kişilerdir öyle ki liderden güçlü olanları var olabilir bunun örneğini görmedik ama olmayacağını varsayamayız onlar özel nedenler arasına girer birde 2. komutan içinde aynı varsayım geçerli.
 
Marco ney support ,saldırı gücü düşük.İşkenceyi biraz daha uzatır o kadar.
Marco'nun meyvesi özel bir kere,kendini çok özel kılan bir iyileştirmeye sahip.King'te ne var peki ? Pica,Marco,Gladius çakması bir tasarım,Marco'nun meyvesinden hallice bir antik zoan meyve.Adeta düşük seviyeli bir Marco kendisi.

Sen de king'i eze eze en son smoothie=king yapacaksın. :D ( zaten öyle deme lütfen)
King>Smoothie derim tabii ki.King'in daha kendi tayfasında rakipsizlik bir durumu yok ama.Queen ile didişiyor adam.Marco'nun,Kata'nın böyle bir durumu yok.Daha kendi altındaki adamlar kendisini iplemiyor.
 
Wb tayfasını hiç deme bana diğer tayfalar daha güçlü bana göre.:),King'den çok şey bekliyom bakalım,Yani Amirallerin güçlü gözükmesinin nedeni wb ve tayfasının zayıf olması bana göre bunlar güç değil aile sohbet adamı wb dünyanın en zengin güçlü adamı korsanlığıyla güçlü birisi.Tayfasıda amirallere zarar veremiyor nedeni saf güçleri yok.:)
“Yonkoular veya belki marco önderliğinde wb tayfası teach’i alabilir” demedi mi gorosei’ler? Dediğin gibi en güçsüzleri olmaları bence zordur.
 
Düz ve klasik mantıkla sağkollar ile yonkolar arasındaki devasa boşlukta kendileri vardır. Bence tam orta noktasındalar. Mesela sağkol 60 ise amiraller 80 yonkolar ise 100 dür. Karakterden karaktere değişir ama aralarindaki güç farkı üç aşağı beş yukarı böyledir.
 
Akainu da boş bir anında WB'nin saldırısını doğrudan kafaya yiyor. Bunu da değerlendir o zaman.
Akainu ne alaka? Benim yorumumun başlığı Oden ve Kaido. Akainu'nun adı bile geçmedi. Ki o mesajda ben ne Kaido'yu ne Oden'i övmüştüm. Övmekten çok bir şey anlatmak istedim.

Senin dediğin mevzuya dönersek ise boş anında yiyor evet, ama bu bir hile sebebiyle olmuyor. Akainu zaten WB'ye verdiği tüm hasarları ya %70 ölüyken ya da kalbi teklemişken veriyor, aynı şey mi bunlar??

+ olarak işi fan kavgasına dönüştürme fikri saçma. Hiç hoşlaşmadığım bir şey.
 
Son düzenleme:
Marco'nun meyvesi özel bir kere,kendini çok özel kılan bir iyileştirmeye sahip.King'te ne var peki ? Pica,Marco,Gladius çakması bir tasarım,Marco'nun meyvesinden hallice bir antik zoan meyve.Adeta düşük seviyeli bir Marco kendisi.


King>Smoothie derim tabii ki.King'in daha kendi tayfasında rakipsizlik bir durumu yok ama.Queen ile didişiyor adam.Marco'nun,Kata'nın böyle bir durumu yok.Daha kendi altındaki adamlar kendisini iplemiyor.
Kaido'nun tayfa içerisindeki kimyası Wb ve Bm'den farklı çünkü. Ayrıca F6 sadece Kaido'ya bağlı olan bir topluluk. F6 King'in kendisine bağlı olup da kendisinin iplenmediği bir oluşum değil.

Son olarak tekrar ifade edeyim.. King ve Queen arasındaki ilişki Jyabura-Kaku Vol. 2'dir. Yani bu ikili arasında "sözde rekabet" söz konusu. Aralarındaki ödül farkı isterse 10:beli: olsun. Hiç önemli değil. "Enies Loby dövüşleri hakkında" başlığı altında değerlendirdim bu konuyu. Her sağ kol gibi King de tayfadaki en özel ve en güçlü adamdır. Özellikle Kaido'nunki gibi güçlü olanın prestijinin olduğu bir tayfada, Queen gibi rekabetçi bir kişinin olduğu bir tayfada King sağ kol ise zaten arada belirgin bir fark vardır ki King sağ koldur. Queen de bunu kabul etmiştir. Sadece bu durum bile King ve Queen arasındaki güç ilişkisini açıklıyor zaten. King'in duruşu bile güç diye bağırıyor, Queen'e kıyasla farklı olduğunu ilan ediyor. Buna ağırlık ve taştaş farkı diyoruz :)
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık