Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 979: Aile Meselesi

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    185
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ona bakarsan devlerin en güçlü kişiler olması gerekirdi. Oysa ne çıksa insanlar arasından çıkmış Roger, Garp, Shanks felan.

(Tabii bir de dev olarak değil de büyük insan olarak sınıflandırılanlar var WB, Linlin felan ama ona girmeyeceğim. :gamyon: )


Luffy Katakuri'nin de çizmesi kadardı. Yine de dövüş içinde nasıl çizildiğini biliyoruz. :D
Kata'da haki sağlam ama saf güç eksikliği vardı,King'de kesin saf güç fazla olacağını düşünüyorum.Luffy'i yamultması lazım.
 
Luffy son sayfada komunizm ışığını yaktı.
Dostum gittiği çoğu adada monarşiyi ve hiyerarşiyi pekiştiren bir Luffy var elimizde. Wano'yu da kurtarıp babadan oğla nesil olan k***i ailesi'ne bırakacak. Bu durumda aslında Luffy için düşmüş soyluların, düşmüş egemenlerin umut ışığı demek doğru olur. Luffy kendi özgürlükten bahsetse bunu güce bağlamakta. Güçlüysen özgürsün imajı çizmekte. Ama zayıfsan sana bir çoban gerekir demekte.
 
Kata'da haki sağlam ama saf güç eksikliği vardı,King'de kesin saf güç fazla olacağını düşünüyorum.Luffy'i yamultması lazım.
Bahsettiğim boyutuydu :D

Bu derecede bariz bir boyut farkı olmasına rağmen Luffy'in daha iri ve uzun çizildiği anlar bile oldu.

Mangaka boyut çizimleri konusunda çok beceriksiz. Bege'nin Big Father kale modu için 30-40 metre mi ne denirken mangada çok daha küçük gözüküyordu mesela.

Edit. Big Father 80 metre imiş. Bazı sahnelerde 7-8 metre kadar gözüküyor oysa.

Ve Luffy bana göre her sağ kolun ötesine geçmiştir. King'e yenilmez.
 
Son düzenleme:
Poundo üzerinden Tontantalılar ile Kaptan Bege ve Ailesi karşılaşacaktır. Bu durumda Kaptan Bege ve Ailesi Tontattalılar üzerinden Hasırşapkalar ile tekrar buluşabilir. Eğer Kaptan Leo ve ekibi Wano yolundaysa Kaptan Bege ve Ailesine Wano'ya kada eşlik edebilirler. Neticede Kaptan Bege ve Ailesi kayınpeder'in de katılımı ile tamamlanacak. Artık eksik aile üyesi olmadığına göre iş başı yapmak gerek ve hedef Yonkou Kaidou olmalı. Kaptan Bege ve Ailesi Wano'ya geliyor, kaçarı yok.
 
Aslında Momo sadece kaçmasa bıçağı kaptığı gibi Kanjuro'nun böğrüne sokup onu indirse güzel olurdu.Bu çocukta iş var yeni Oden olur gibisinden verebilirdi.Ama şu ana dek Momo'da o ışık gözükmüyor.Luffy,Ace,Sabo onun yaşında daha güçlülerdi diye hatırlıyorum sanki.
Momo 8 yaşındaydı sanırım. Ace 9-10 yaşındayken Luffy'e gözdağı vermek için tek, basit bir tekme de ağacı yıkıyordu diye hatırlıyorum.
 
Kaido oğlu Yamato ile ilgili büyük bir şey açıklayacakmış.Şimdi açıklayamam kafanız karışır diyip gizem kasıyor.Ne açıklayacak dersek akla gelen tek şey annesi .Big Mom Yamatonun gerçekten de annesi galiba
Yamato Linlinin oğlu ise Bm'nin haberi olmaması çok zor. Şöyle bir yeşilçam senaryosu uydurabilir. Devlet hastanesinde ebeler linline çocuğun öldü deyip tezgah kurmuşlarsa olur. Kaido linlinden çocuğu bu yaşa dek saklamış şimdi bu senin oğlun derse hemide herkesin ortasında açıklarsa kıyamet kopar.
Ben olsun isterim tam curcuna ama evlilik işi daha ağır basıyor..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık