Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 979: Aile Meselesi

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    185
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu tarz bölümler bütün Arc'ı tek seferde okuyunca çerezlik olarak arada belli olmuyor, güzel eğlenceliler ama 2 hafta bekleyip; diğer bölüm için de 2 hafta beklemek gerekince çok boş geliyor. Keşke şu mevzuları çapraz olarak işleyip ucunu ucuna denk getireydi. Böyle bir tarafa Canon çizerken diğer tarafa Filler çiziyormuş gibi oluyor.

Koy Kral hakiyi geç be Luffy, ver sonra göz dağını ''lan noluyo'' diye sus pus olan Queen'e..:s
 
Anlaşılan savaş Orochi ve Kaido nun festival konuşmasından sonra başlayacak ...İi napalım bekliyeceğiz
 
1)Bu Yamato ile ilgili durum ya Koca Ana'nın oğlu ki pek sanmıyorum. ikinci ve daha ihtimal olan malum Koca Ana ittifakları evlilik yolu ile yapıyor. Bu sebeple Yamato Koca Ana'nın kızlarından biri ile tahminimce mesela Pudding ile evlendirme olayı olabilir. Yapacağı duyuru da bununla ilgili olabilir Kaidonun.

2)Bu başımızdaki bela ve Koca Ana ile tanıştırma muhabbetini düşününce acaba ittifak olayı düzmece olabilir mi? Yani Koca Ana'nın Germa'ya yaptığını Kaidou Koca Ana'ya yaparak onu devirmek istiyor olabilir mi? Ve bu yüzden Uçan Altılı çağrılmış olabilir mi? Zira bizimkileri tehdit olarak görmüyorlar ve o iş çözüldü zannediyorlar. Başka kim Uçan Altılıyı çağırmak için bela olabilir ki?

Bölümde aklıma takılan iki konu bu.
Birinci ihtimali bende bekliyorum Kaido serkeş, başına buyruk oğlunun hem başını bağlamak, hemde Linlinle güçlü bir ittifak kurmak istiyor.Ayrıca dünür olacaklar kaido bir taş ile iki kuş vurmuş olacak belkide böylece borcunun bir kaç taksidini ödemiş olur.
Bence konuşmanın sonunda açıklayacağı önemli konu EVLILİK kesin yani

3 tane önemli nedeni var

1.Kaido yana yakıla oğlumu bulun, yani düğün olacak damat adayı yok (bir ihtimal başına gelenlenleri duydu ondan kaçtı zabahtandır yokmuş , eğer öyleyse köşebaşında bir mağdur bizimkileri bekliyor.) gerçi gelinde henüz piyasada yok. Gelin ata (gemiye) binmiş ya nasip demiş yani yoldaymış onun bilgiside veriliyor. Damadı bulmak için F16 gönderiliyor.Mesele mühim demek...

2. BM bayramlığını giyerse damada bakacak profilden kız anası sonuçta. Linlin bu işleri çok sever tam cuk oturdu hatta teklif ondan gelmiş oğlanı kızına istemiş diyorlar. Kadın evlilik yoluyla topraklarını genişletiyor. Zaten şenlik vardı artı ittifak artı düğün tam düğün dernek oldu.

3.Ve en son kaido çok önemli bisey açıklayacak buda reisin tarzına hiç uymuyor. Evlilik gibi nazik ve hassas bir konu uymaz Reise. Ayrıca açıklamayı şimdi yaparsam sadece kafa karışıklığına neden olur diyor konu Aile Meselesi ve tam bağlayamamışlar işi gelin ve damat gelince açıklarım. demeye getiriyor... Bu iş oldu oldu hade hayırlısı

Gelelim ikinci konuya: Got'taki kanlı düğün gibi bişey olur mu daha önce yazmıştım. Bu korsanlardan her şey beklenir . Bir şeyler ters giderse (ki kesin gidecek) çarşı kesin karışır.Bu kalsın burda

Senin dediğin gibi biri diğerine tuzak mı kuruyor?

Ben de kaido Bm'ı aradan çıkaracak diye düşündüm. Hala net bişey yok ama bence öyle bir plan olsaydı bu sayıda f16'ya durum anlatılırdı. Onun yerine gidin damadi getirin dedi, arka planda bişeyler döner mi bilemem.
Ancak King'in dediği başımızda ki bela dan haberim var.... Burdaki bela Bm degildir, bizimkiler olabilir, ama bela yamatonun evlilik olayını duyup kaçması, bizim delioğlan kactı. Ama Luffy abisi ona yardım edecek. Bu durumu bir kaido birde king biliyor durum böyle..
 
Robin canı sıkıldığı için sevmediği erkeklere yazan kadınlar gibi burada. Yolda eğlenmek için balığa top attı. Balık aha kadın diyerek yürümeye başladı.
Balığında bi karizması var şimdi çok kadın süründürür.Ama Robin o kadınlardan mı? Bilemedim
 
Şimdi aklıma ne geldi!

Koca ana korsanlarının ittifaktan haberleri yok. Ve kendileri lider arama derdine düştüler. Ayrica gelen tayfanin gerçek gücüde tam gösterilmedi. Sadece katakuri sinirini sonuna kadar gösterdi. Oda gelmedi zaten.

Şimdi çıkarımıma geçeyim...

Koca ana bir şekilde bir kriz geçirir yada darbe alıp bayılır o sırada koca anayı kurtarmaya gelen tayfası , koca anayı o hale kaidonun soktugunu zannederler ve kaidoya dalarlar. Bu şekilde çok dengeli bir arc olur ve bizimkilerin kazanması herkesin aklına yatmış olur.
 
Kaido oğlu Yamato ile ilgili büyük bir şey açıklayacakmış.Şimdi açıklayamam kafanız karışır diyip gizem kasıyor.Ne açıklayacak dersek akla gelen tek şey annesi .Big Mom Yamatonun gerçekten de annesi galiba
 
Kaido oğlu Yamato ile ilgili büyük bir şey açıklayacakmış.Şimdi açıklayamam kafanız karışır diyip gizem kasıyor.Ne açıklayacak dersek akla gelen tek şey annesi .Big Mom Yamatonun gerçekten de annesi galiba
Yamato’ya kız buldum adı da Puding diyecek olmasın
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık