Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şey gibi aynı; cıvıl cıvıl renkli ortamda tüyler ürpertici şarkı söyleyen Bigmom misali. :/ O güzellikler içinde o karanlık Dünya'nın var olması değil mi zaten etkileyici olan?
Karşıma bruksa falan çıkınca modum direkt "ah shit, here we go again" oluyor. Zaten son kısımda vampirlerin şehri bastığı yerler tam işkence. Etrafta bruksalar, garkainler, alpler cirit atıyor, hayvan gibi vuruyorlar bir de.
 
Geralt olsa dediğin gibi kesinlikle oynanır. Oyunların kitapla alakası yok ama ilk 2 kitaptaki çoğu hikaye Geraltın gezip kontrat kovaladığı hikayeler ve çok iyiler. Yazardan da destek alırlarsa ortaya bu tarz iyi hikayeler çıkabilir ama witcher için çok sığ kalır ve yapmazlar diye düşünüyorum. Daha büyük bişey olmalı hikaye olarak.
Ben kontrat görevlerini çok sevdim üçüncü oyunda. Yani oyunu The Witcher: Contracts adıyla çıkarsınlar, Geralt kitaplardaki gibi köy köy gezerek iş kovalasın. Arada bir Kanlı Baron ya da Gaunter O'Dimm'in verdiği gibi uzun soluklu kontratlar falan alsın, mis gibi oyun olur.
 
Oyunda en ilgi çekici bulduğum karakterdir. Konuşurken acı çekiyor, sanırım bu yüzden fazla konuşmaya tahammülü yok. Adam için konuşmak, Geralt'a tek atmaktan daha zor.
Geralt'a tek attı, ama Geralt da onun gözünü korkuttu. Tecrübe bu gibi durumlarda kurtarıyor insanı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık