Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üye silindi 5781

Ubisoft tarafından bugun Teaser gösterildi
ve diziyi izlemiş ve çok beğenmiş biri olarak şahsen resmi görünce heyecanlandım
Resmin sağ kısmını görünce aklıma direkt Ragnar’ın İngiltere’ye çıkışı geldi.
Viking olarak büyük ihtimal Fransız ve İngiliz şövalyelere karşı kapışacağız.
Yalnız dediğin gibi olursa mükemmel olur ve ben de dedigin gibi bekliyorum seriyi.Hatta öyle bir seri olur ki unutulmazlar arasına girer , çünkü fransız-ingiliz v viking karsilasmasinda kimlerin kazandığını biliyoruz. Hüzünlü ve ana karakter için kötü sonlu biten diziler ve oyunlar uzun süre unutulmaz ve bir baş yapıt olarak raflarda yerini alır (İstisnalar dışında).
 
Ac serisinin özünde bir değişme yok ve bence çok mükemmel bir Core Gameplay'e sahip(Dna + Animus = Geçmiş anılara yolculuk.) İsim konusunda da bir sorun görmüyorum, sonuçta Suikastçı'ların İnancını oynadık, oynuyoruz. Şimdi Cyberpunk 2077 çıkınca bunlar bu oyundan etkilenip 3 ayrı zaman dilimine geçiş yapabilirler çünkü oyunun özü buna müsait, Inception gibi iç içe animus kullanımı görürüz artık.

Ubisoft'un bir hatası varsa o da; Origins ile olan değişikliği çok geç yapması. Çok bilmiyorum ama Zelda oyunlarında her oyun daha farklı oluyormuş, sadece son oyunun 2.si benzer olabilirmiş. Ubi her oyun için olamasa bile 3 oyunda bir her şeyi değiştirse daha iyi olurdu ama nerdeeee...

Yeni oyun için beklentilerimi de yazayım;
-Witcher'dan esinlendiler, bu güzel aynen devam.
-Sekiro'nun dövüş mekaniklerini ve Bosslarını-Boss dövüşlerini oturup iyice bir ÇALışsınlar.
-Zelda BotW'ın açık dünya sistemini de oturup iyice bir ÇALışsınlar, pek iyi anlayamamışlar sanırım.
-Yaptıkları o devasa muhteşem haritayı daha bir doldu hale getirsinler yeter.
 
Normal Ac oyunlarında binadan aşağa inmek isterken acaba şu mesafeden aşağa atlasam canım gider mi diye düşünen bir kitleydik şimdi ise dağdan aşağa atlıyoruz hiçbir şey olmuyor. Kombat sistemi ve parkurlar tamamen çöp. Oyunun kimliği olan en önemli eşyası Hidden Blade yok.
Oyuna bir iki kapşon koymuşlar en azından Assassins Creed adını kullanabilmek için.
Odyssey’i oynadıktan sonra tekrar Unity’yi oynadım ve şunu demeliyim ki en az 20 kata daha fazla zevk aldım oyundan. Tarihi fransa sokaklarında koşarken ki protestan halkının seslerinin yankılanışı tarif edilemez bir atmosfer yaşatıyor insana. Parkurlar zaten zirveydi oyunda. O evlerin içindeki fayansların rengi bile acayipti.

Bugun Ubisoft’un canlı yayını vardı işte yeni
Ac Valhalla için ve chatte full protesto vardı #OLDAC ve #NORPG diye. Normal yorumları okumak çok zordu protesto yüzünden.
Ama milletin pişman oluşunu ve oyunun asıl benliğine dönmesini istemesini görmek güzel.
Unity harbiden çok iyiydi teknik yönden. Bu yeni oyunların eski Ac stiline sahip olması şart değil aslında. Yenilik iyidir ama düzgün yapıyorsan iyidir. Kombat sistemi çok basit ve yavan mesela. Oyunu acayip baltalıyor bu.
 

Bosslogic mevzuyu gayet güzel özetlemiş aslında. 4:13'te söylediği şey ise düşündürücü. Originis ve Odyssey'den tamamen farklı bir şey görebiliriz belki de.
 
Ben eskiye dönmelerini tercih ederim yeni teknolojiyle.Ama dönmeyeceklerse de baya değiştirmeleri iyi bişey bence. Eskiye dönmeyeceklerse origins ve odyssey’e kıyasla daha çok değişmesi lazım. Bu son iki oyunda eski sistem oyunu geri tutuyor gibi görünmüştü bana (odyssey oynamadım ama baya öyle göründü o da tıpkı origins gibi).
rpg olmaya çalışan bi ac oyunu olduğu belliydi. Artık kendilerini eski sistemle limitlemeden düzgün rpg yapsınlar yapacaklarsa.
 

Bosslogic mevzuyu gayet güzel özetlemiş aslında. 4:13'te söylediği şey ise düşündürücü. Originis ve Odyssey'den tamamen farklı bir şey görebiliriz belki de.
Enis - Tunca falan görmeyince dedim nereye geldik. BossLogic'in Kaptan Amerika resmi vardı meşhur oradan biliyordum kendisini şimdi adam Ubisoft ile çalışıyor. Yorumlarda educatedear'a benzetmişler ona güldüm.


Uzun süredir merak ediyordum Viking üzerine nasıl bir şey yapacaklarını, fragmanla biraz bu merakımı gidermiş olurlar herhalde diye düşünüyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık