Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Beyazbıyık Korsanları vs. Marineford Denizciler

Savaşı hangi taraf kanazır?


  • Kullanılan toplam oy
    214
Shicibukai’ler yoksa wb tarafı alır. Wb hasta olsa da göğsünde yarayla başladığı için geldi o hale. O yara kalbini tetikleyince akainu’dan meigo yedi. Ondan sonra daha da zayıfladı. En başta kılıç yemese zaten o hale gelmezdi.

ace var diye kendini tuttu. Vs’ye gücü yetmeyecekse bile adayı batırır. Tayfasını arkasına aldıktan 2-3 sayfa sonra adayı ikiye bölüp marineford’u yıkmaya başladı. Wb’yi tutarken etrafı yıkmasını engelleyemezler. Diğer dövüşleri ve orduları da etkiler wb.

Adam yarıölü haliyle garp ve sengoku’nun olduğu marineford’a meydan okudu tek başına. Surat ifadelerine bakarsak harbiden adayı yıkmasını durduramayacakmış gibiydiler. Daha sonra teach gura gura’yı alınca da karşısında garp ve sengoku beraber geçti. Teach de ikisine aynı anda meydan okudu.
Mesele dövüşü kazanması değil. Adayı ve marineford’u batırsa kazanmış oluyor zaten. Garp ve sengoku beraber bile durduramıyor bunu. Burda da marineford olmasa bile karşı orduyu mahveder zaten.


Amiraller güçlü ama aynı anda 2 güçlü komutan alacak kadar da hayvan değiller. Marco ve jozu tek başlarına oyalayabiliyorlardı. Şimdi aokiji’nin meyveyi nötrleyebilen ace var. Tuttuğu kişinin meyveyi iptal eden ve rakibi çekebilen teach var. Tek başına teach muhteşem destek zaten. Teach’in çektiğine jozu vursa tamam.

Bu 4 komutan 2 amirali alır. Wb kendini tutmazsa onu durdurmaları da zor. Sengoku ve garp beraber dövüşse anca tutarlar. Kazanabilirler ama yumrukla inmez wb. Tüm dövüşler biter zaten wb inene kadar. Meigo gibi ölümcül darbe lazım ve o bile yetmedi zaten kaç tane yedi.

wb tarafı alır. Sadece eşleşme yaptırıp vs sonucuna baksak baya zor gözükse de savaşta wb tarafı avantajlı.
Adayı yıksa kendine zarar. Ben anlamıyorum adayı yıkınca Denizciler mi sadece zarar görüyor, kendi de zarar görüyor.:D Adayı yıktı, Denizciler yenildi.:D Vallaha komedi.

WB de Akainu'nun meteoor saldırılarını durduramadı çoğu adamı yaralandı gemisi yandı. WB yenildi mi diyelim durduramadığı için.
 
Oda bile acımış şu Garp la Sengoku takılsın öyle boş boş ayıp etmeyelim fanlarımız böyle hezimete hazır değil demiş,Siz acımıyorsunuz bu kadar korsana adamları savaşa sokuyorsunuz insafsızsınız arkadaş..
 
Birisi anında tüm bir okyanusu dondurabilecek meyveye sahip, diğeri yanardağ, öbürünün bir laseri büyük patlamalara sebep oluyor.

Hadi Kizaru'yu, Marco durdurdu. Akainu ile Aokiji'yi kim durduracak? Bazı elit Koramiral'ler de var.
Ace gayet nötrleyebiliyor Kuzan'ı. Teach'in yami yamisine Jozu ve Vista destek verirse amiralleri rahat durdururlar. Teach'in çekmesi bile büyük avantaj ki magmayı kara deliğe alıp sonra salabileceğini düşünüyorum. Kasabayı çektiği gibi. Yani Oden vs Sengoku bir yere kadar belirsiz ama en çok ter atan ekip 3 amiral olur alternatif senaryoya göre.
Ki Ace vs Garp desek de olur. Garp ve Ace muhabbet etse yeter ama bu tarz oyunlar Sengoku'nun işi. :D

Çöp ekiplerde korsanlar daima ağır basıyor. Pxlerdir, koramirallerdir ittifakın erken alacağı düşünülürse tümenlerden Thatch'dır, İzo'dur erken destekleyecek ana ekipleri. Ben korsan ekibinin şansını daha yüksek görüyorum ki Jinbei faktörünü saymadık bile. :)
 
Forumda her zaman amiraller çok küçümseniyor denilirdi. Sanırım artık abartma dönemine geçtik.
 
Wb vs Garp
Oden vs Sengoku
Marco,Bb,Ace,Thatch,Jozu,Vista+Jinbei+9 kın(jack sevyesi ölüsü 5 adam)+ 28 yaşlarında eğitim görmüş Momo vs 3 amiral.
17 elite adamın 3 amirele neler yapabileceğini düşünmek bile istemiyorum.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık