Evet korsanların kazanma şansını daha yüksek buluyorum. Wb vs Garp'ta Garp'ın kazanma şansı daha yüksek çünkü WB'nin aksine sağlıklı fakat Wb'nin meyve avantıjıyla kendisiyle beraber götüreceğini düşünüyorum. Oden 58 yaşında olacak bu senaryoda. Seni bilmem ama bana göre amiral seviyesi olmuş olacak bu yaşta. Ayrıca ben senin aksine Sengoku'yu da Rogar veya Garp dengi görmüyorum. Normal bir amiral seviyesi bir adam benim için. Oden ile kapışır. Oden'i yense bile kendisi de devredışı olacak çünkü kendi dengiyle bir savaştan sonra güç kalmaz karakterlerde. Geriye kaldı 3 amiral vs Marco,Jozu,Vista,Ace,Teach,Thatc,ve 9 kın ki bu 9 kın içinde 3.komutan seviyesi adamlar var. Sen amirallerin komutan seviyesindeki adamları yara almadan,kolayca yenebileceğine inanıyor olabilirsin fakat bu söylemin benim için yonkou 2 amiral eder demekle eşdeğer. Fantazi yani. Eğer Sengoku Garp dengi olsaydı denizci tarafı derdim ama dediğim gibi benim için kendisi normal bir amiral. He denizciler kazanabilir yine de ama yok denizciler yok eder yok amiraller terlemez bile gibi söylemler fantazi bana göre.Kesinlikle katılıyorum.
Beyazsakal, Oden, Marco, Teach, Ace ve yedi kın bir ekibin iki eski KK rakibiyle birlikte dört amirali daha alacağını düşünmek AŞIRI derecede küçümsemek.
Ciddi ciddi Oden, Teach ve yedi kından oluşan bir katkının ciddi biçimde savaşacak Garp ve Sengoku edeceğini düşünüyor musunuz? Hele de bu destekler olmadan Marineford'un sıfır kayıpla çıktığını, denge oluşumu Shanks gelmese tüm Beyazsakal komutanlarınının katledileceğini düşünürsek?
Ki yedi kın da değil üç kın. Geri kalanlar fodder diye tabir ettiğimiz tipler.
Aynı şekilDenizciler diyenlere bakışım:
Yan yana 5 tane geodude attığına göre sana göre iki taraf arasında uçurum var yani?Denizciler diyenlere bakışım: