Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Spoiler Konusu 1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy wano sonu en az 4:beli: ödülü olur ittifak la dahi olasa büyük işi luffy yapacak law ve kid'in ödülü luffy' den az onlar da 2.5:beli: olur sadece kaido'yu değil muhtemelen bm de inecek o yüzden

Luffy'nin ödülün de 2.5:beli: artış olur toplan ödülü 4:beli: olur
Law ve kid de 2:beli: artar ikisinin de nerdeyse 500m ödülü var onların da toplam ödülü 2.5-3:beli: olur

Bu ücün den sonra en büyük artış zoro da olur.
Hadi iyi geceler. :D
 


Yuvarlak içine aldığım ikili FlyngSix'te önden yürüyen ikili şahsi fikrimce.
oha olsa ya bu.

BM tayfası ile fark çok var zaten. Queen ile smoothie arasında bile 400 milyon var.
yok ben sınırı ilk aşan kişiyi örnek göstermiştim, yaptığım karşılaştırma bm ve kaidou korsanları hakkında değil ödül tahminlerinde eskiyle şimdi arasındaki geldiğimiz inanılmaz seviye farkı.
 
King Teach'i geçer mi acaba? Geçmemesi daha iyi.
King'in ödül maksimum 1.7 çıkar bence.

Bence ideal. Çünkü herif kaptan değil ve tayfası yok. Bugün Bb imparator olarak görülüyor ve bu adamın ödülü 2.247m ise Mihawk için 2.5/3 arası çok çok yeterlidir.

Engelleri nasıl aştığını tartışıyoruz, o engeli aşıp aşmadığını tartışıyoruz. Cracker'in ödülü 860 milyonken mevkidaşı Jack 1 milyar. Seni bilmem ama ben ikisinin arasındaki bir dövüşte Cracker'in kazanmasını daha yüksek görüyorum. Velevki Jack kazansın bu çok zor bir galibiyet olacaktır. Yani o 140 milyonluk fark kaptan farkı ve katliamdan geliyor.Bu yüzden King'in ödülü bana göre 1milyar 650 milyon olur en fazla. Luffy'den daha güçlü olmaz benim için bu durumda. Kata'yı ise bilemem. King daha güçlü olabilir. Kendisini savaşırken gördüğümüzde anlarız. Bu arada eğer şuan atıyorum King'in ödülü 2 milyar çıksa Luffy'den güçlü derim ama öyle birşey olmayacak. O ödül çıkarsa Beckman'da çıkar o da belki.
140m mevkidaşınlar arasında makul bir ödül. Buna lafım yok. Fakat 1.057 ile +1.500 çok farklı ödüller. Bu kadar büyük bir ödül farkını kaptana ve katliama bağlayamazsın. Kata ve King konusunda bundan bahsediyorum. Gelelim Luffy ve King arası muhabbete. King bence de dediğin rakamlarda bir şey çıkar. Buna binaen Luffy ile aralarındaki 150m'luk bir rakam King'in daha güçlü olduğunu göstermeyebilir. Fakat sen Luffy tüm sağ kollardan güçlü dersen işin rengi değişir ki ben de buna itiraz ettim esasen. Şu an Marco'nun da Beckman'ın da ödüllerinin +2milyar olduğu çok büyük bir olasılık olarak duruyor karşımda. Bu durumda Luffy'ye kaptan olmamalarına rağmen +500m fark atmış adamlar Luffy'den güçlüdür tabi ki. Bundan bahsediyorum ben.

Ben bir çok kişiden gördüm diye hatırlıyorum ama sonuçta tahmin olabilir. Ben işin şakasındayım fandaşım :D

Zoro 1.320 1.600 arası bir şey olabilir:D
1.320 de kuvvetli bir sayı ;)
 
Marco tarafında 2 tane üst düzey komutan yok ve başlarında kaptanları yok. Bugün hangi yonkou tayfasının başında kaptanı ve üst düzey iki komutanı olmasa yenilir. Yenilmeleri gayet normal yani. Kata'nın ödülü daha çok güç endeksli. King'in ödülünün içinde daha farklı unsurlar var(psikopatlık ya da şiddet yanlısı olma gibi). Yani Kata, Kaido'nun ekibinde olsa en fazla kaptanı çılgın diye +200m daha alırdı. Değişecek olan şey bu :)
Marco'nun yanında 2 tane üst düzey komutan yok derken :D Marco'nun yanında muhtemelen tek kollu Jozu ve sağlam Vista vardı.King'in ödülü 1.5tan fazlaysa Marco en kötü 1.8 falan çıkacak.1.8milyarlık adam yanında iki tane ortalamın çok üstünde güçte komutan varken nasıl 2.247lik Teach'e ezilerek kaybediyor peki.Teach'in tayfası daha Ace'e karşı aciz bir tayfayken bide.O tayfada Shiryu ve Teach hariç diğerleri Marcolar'dan güçlü değil net şekilde ama dağıtmışlar ama değil mi :D Katakuri'nin ödülünün tamamen güç odaklı olduğunu kabul ediyorsun yani.Ama ödülü 1.320 olan Queen varken 200 daha fazla anca alır diyorsun.Sırf bile Cracker Kaido'nun tayfasında olsaydı 1milyardan fazla ödüle rahatlıkla sahip olabilecek çapa sahip bir adam.Daha tartışmayalım bu konuyu :D King ve Queen'in Bm tayfalarında olsa sahip oldukları ödüllerinin %80 ine bile sahip olamayacakları çok bariz oysa.Adamlar hem kaptan etkisinden +ödül alıyor hem psikopatlıklarından dolayı + ödül alıyor.Bm tayfasının ise 3.komutanlarının daha ödül posterinde kendi resmi bile yok.Hükümet o kadar bilmiyor o adamı yani.
 
Flying Six Wano da takılmıyor mu ama sonuçta Kaido’nun yanında olmalılar. Eğer Drake gibi ajanlarsa bu ikili, böyle bir risk alıp bu toplantıya gidemezlerdi.
Gelişlerini özel bir olaymış gibi belirtmeleri, kayaları ilk kez bunların arasında konuşulurken duymamız, aralarından birinin drake olması ve son olarak katılmak için izin istiyorlar mevzusundan disiplinli tipler olduğunu göstermek istemiş. Korsan tayfası durumuna tezat izin olayı. Onlar olmasa bile 6lı %100 denizci ve bizimkilere yardım edecekler tahminimce.
 
Luffy adam akıllı yardım almadan Kaido'yu, Zoro adam akıllı yardım almadan King'i rüyasında alamaz. Yapacağını sanmıyorum ama diyelim ki mangaka aynı bu şekilde bu vsleri çizdi. O noktadan sonra One Piece'i adam yerine koyan olmaz. Anca sevdiği karakter ön plana çıktığı için mutlu olan fanların sidik yarıştırma rallileri üzerine kurulu bir seri olur.

King'in ödülü 1.4 - 1.8 arası bir şey çıkar bence. 1.8 bile çıksa gücünü görmeden Kata'nın üstüne koymam.
 
Gelişlerini özel bir olaymış gibi belirtmeleri, kayaları ilk kez bunların arasında konuşulurken duymamız, aralarından birinin drake olması ve son olarak katılmak için izin istiyorlar mevzusundan disiplinli tipler olduğunu göstermek istemiş. Korsan tayfası durumuna tezat izin olayı. Onlar olmasa bile 6lı %100 denizci ve bizimkilere yardım edecekler tahminimce.
Bunlar olması zor ama Drake de yalnız gelmemiş olabilir. Düşman çok birikti Wano da artık kim kime yardım eder bilemiyorum çok karıştı. Ama Page One’a bakınca ve flying six de böyle özel çizilince, çok manyak sayko tipler bekliyorum ben.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık