Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Soru - Cevap Köşesi - 1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benim sorum ivankov'un gücünü biriyle kıyaslasak kime denktir. birçok vs bu adam/kadın herkesi yendi yada ezilmedi. Tamam amirallerin seviyesinde olmadığını biliyorum ama Croco'ya, Magellan'a, Kuma'ya çok rahat kafa tutabiliyor. Ama tartışmalarda hiç ivankov'u en güçlüler araasında göremiyoruz. Sence seviyesi nedir.
Kuma ile denktir.

kuma patisiyle hakili bir yumruğu geri sektirebilir mi? sence
herşeyin yönünü çevirebilme özelliği haki dde dahil mi?
Çevirememesi lazım. Çünkü patisi meyve gücüyle yapıyor bunu.
 
Smoker-san yine ben ^^

Hancock hakkinda sorum,Marineford'da Smoker ile savasirken,Smoker'in Kairouseki'li Jutte'sine dokunabilidi ondan sonra da kirdi?Haki'den dolayi olabilir mi?Silahlanma'nin hakisini kullanarak kirmis olabilir mi o jutte'yi?Ya da temas suresinden dolayi,cunku dokunmasiyla kirmasi bir oldu.
Taşa dönüştürüp kırdı. Sopanın sade ucu Kairouseki.
 
bend eöle biliyordum. smoker resim veya başka bişi koyabilirmisin zira bildiğin tutma sapı hariç diğer yerleri kairouseki olmalı çünkü luffye sopa gibi vurdu ve ah şu jitte felan dedi Marine savaşında (yoksa benmi yanlış hatırlıorum). kısaca bunu bir kanıtla kesinleştirebilirmisin ?(jittenins adece ucunuz kairousekiden yapılmış olduğunu).

2. sorum ise yine lazer çine haki olayı ile ilgili. ilk oalrak şunu söyliyeim burada çoğu kişi sana op bakımından bilgili olduğu için soru soruyor ama benim amacım böle çelişkili olayları tartışıp bi karara vardırmak. lazere bence haki koyulmaz çünkü o lazer meyve gücünden çıkıyor ve somut bişi değil elle tutamazsın. bu wb nin deprem yumruğunu salladktan sonra ortaya çıkan deprem dalgasına haki koymak gibi olur bence. Ben bi kaç tane sayayım hakini koyulamayacağı:

1. Kizarunun Lazeri (sadece kizaru Ama No Murakumo'ya koyabilir, nedeni sie kılcı ışıktan yani meyve gücü ile yapıyor ama yaptıktan sonra normal bir kılıçtan pek farkı olmuyor, kesici sağlam bir kılıç oluyor Dark Kinle yaptığı vs de görüldüğü üzere ama lazeri elinle tutamazsın, lazer farklı bişi.)

2. Magma (akainunu magmalı saldırıları ama hani wb sinirlendiğinde akainuyu dağıtmaya başladığında,akainu yerdeyken tam wb bir darbe daha indirecekken meigou adlı saldırsı kullanıp bildğiniz kıristal taş felan olmadan saf magmaya dönüşüp yumruğundan kaçıp karnına o magma yumruğunu geçirmişti, o yumruğu normal yumruğunu oyutunda olduğu için belki orda elini tam magma yapmadığı için haki kullanabilir)

3. Soğuk yada soğuktan olayı o an oluşan buza (aokiji buzlu kılıcını yapıp içine haki doldurabilir o ayrı ama mesela hani Buzdan büyük bir kuş yapıyor ya, ona koyamaz, koyarda kılıç gibi dokunması lazımki zatne o öel tutalacak bişi değil, heykel gibide değilz atne bildiğin canlı kuş gibi uçuyor rakibine)

4. Zehir (magellan hydra gibi saldırılarına haki koyazmaz mesela, zaten hakisi yok ama olsa diyorum)

5. ace ( alev mızrağına hidarumaya hikenine koyamaz)


he ama smoker White Blow saldırında yumruğu sabit kaldığı için hakisi olsa o yumruğuna koyabilir diye düşünüyorum ama White Outo ya koyulmaz.


Benm anlatmam pek iyi değildir (kitap okumamamaktan) o yüzden bir çoğunuz " yaw ne diyo bu" diyebilir ama anlamışsınızdır ne demek sitediğimi. Yani Kısaca Meyve gücü ile ilgili saldırılarda meyve gücünü kullanırken her hangi bir organın başka bişiye dönüşmüyor ise yada meyve gücü ile yaptığın herhangi bir silah gibi somut bir şey yapabiliyor isen haki kullana bilirsin, luffy pistol saldırısnda yumruğuna koyar, aokiji ve kizaru kılıçlarına koyar, buggy yroket gibi elini kolundan ayırıp attığı yumruğuna koyar, vb. ama Moria Gölge yarasalarına Dopelmanına koyamaz cünkü onlar logia gibi elemnt gibi birşey, kizaru alzerine, akainu magmasına, magellan zehirine, ace ateşine, somker dumanına, sengoku şok dalgasına, wb deprem yumrupundan çıkan deprem dalgasına koyamaz.
Umarım anlamışsınızdır.

Bu söylediklerimi göz önünde bulundurarak bana haksız olduğum yerleri ve nedenlerini söylersen sevinirim. şimdiden teşekkürler.

NOT: koyar,eder,yapar gibi kullandığım cümlelerde kesin koyar anlamında anlamayın benim şahsi düşüncemdir.
İlk sorun için, Wiki'de yazan yazı "Since only the tip is seastone, it does not affect Smoker himself." Yani, sadece ucu Kairouseki olduğundan Smoker etkilenmez. diyor.
Resimde de gördüğün gibi, Smoker sopanın ucunu kullanıyor.

Haki doldurma olayında dediklerinle bir alakası yok olayın, Beyazsakal, deprem dalgalarına haki koyupta dövdü Akainu'yu. Temas şart diyorsun, oka ve mermiye de Haki dolduruluyor. Haki somut birşey değil ki, soyut nesnelere konulamasın. Kusura bakma ama dediklerin çok saçma. Böyle birşeyde Logia olmanın bir esprisi kalmıyor. Hakin varsa, istediğin yerde kullanabilirsin. Ayrıca burası tartışma platformu değil. Tartışmak istiyorsan ayrı bir konu aç, bende görüşlerimi yazarım.
 

WadoIchimonji

Roger şuanda acımasız bir korsan gibi mi gözüküyor ? Birçok ülkenin ordularını katlettiği veya düşmanlarına acımasız davrandığı söylendi.Bize serinin başından beri iyi gibi gösterilmiş olan korsanlar kralı aslında acımasız, BB tarzı biri öylemi ?
 
Roger şuanda acımasız bir korsan gibi mi gözüküyor ? Birçok ülkenin ordularını katlettiği veya düşmanlarına acımasız davrandığı söylendi.Bize serinin başından beri iyi gibi gösterilmiş olan korsanlar kralı aslında acımasız, BB tarzı biri öylemi ?
Teach güruhuna sahip bir Luffy gibi düşün.
 
Luffy, Boa Hancock ve Gol D. Roger kral hakisine sabipler hakilerin çeşitleri var mı ?
Birde sorun olmazsa Luffy ne zaman haki kontrol etmeyi öğrenecek umarım bir mahsuru yokdur 2. sorunun ama merak işte.
 
Luffy, Boa Hancock ve Gol D. Roger kral hakisine sabipler hakilerin çeşitleri var mı ?
Birde sorun olmazsa Luffy ne zaman haki kontrol etmeyi öğrenecek umarım bir mahsuru yokdur 2. sorunun ama merak işte.
Gol D. Roger'da Kral Haki olduğu açıklanmadı. Kenbonshoku Haki ve Busoshoku Haki var. Luffy, ilerleyen bölümlerde öğrenecek hepsini.

Teach Shanks'ı yaraladığı zaman meyve gücü varmıydı?
Yoktu.

kaireoursaki cevabi için eyw

baska konu açardımda görüntükirliliği olmasın diye buraya yazdım.

O zaman sorumun devamı olarak ya sen benım dediklerimi anlamadın yada ben anlatamadim

uzatmadan söle söyliyeyim wb akainu örneğinde yanlis var, wb akainuya demrem dalgasi ile vurmadi deprem yumruğunu direk geçirdi, şimdi diceksiniz wb akainuyu yumruğu ile yere çakarken yumruğu ile akainunun kafası arasında küçükte olsa bir mesafe vardi nerede temas ? Haki temas yolu ile olur dedim ama hakinin görünür halini bilenler wb nin yumruğu ile akainunun kafası arasındaki ufak mesafenin sorun olmayacağını anlarlar.
Akainu'ya zarar veren depremin şok dalgasıydı. Hatta Beyazsakal o vuruşla yeri ikiye böldü, Marineford'un yarısını yıktı. Şokla yakın mesafeden vurduğu için sen öyle sanıyorsun. İstediğin herşeye Haki koyabilirsin.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 21)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık