Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 975 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkes takmış kılıç niye Zoroya verildi de başkasına verilmemiş? Zoronun karşılığında ne verdiğinin farkında mısınız?

HAZAN SUYU!!!

Hazan Suyu işte o kadar önemli Wano için. Zoronun bunu kabul edebilmesi için o ayarda bir kılıç verdiler. Olay bu. Zoro yeteneklerini aşıp bu kılıcı kullanacak mı kullanacak? Zira adam Hazan Suyu gibi bir kılıcı kullanmış bir zahmet Enmayı da kullansın.

Onun dışında açıkçası ben Ashura ve Denjironun kullanabileceğini düşünüyorum. Bu Zoroyu küçültür mü? Hayır tam tersi yüceltir. Zira malum Ashura dediğimiz abi Jackle kapışabilen biri. Bir şeyi yüceltmek için diğer karakterleri yermek kadar saçma bir şey yok. Her karakteri kendi özelinde değerledirdikten sonra birbiri ile kıyaslayın...
Zoro tabi ki karşılığında çok mühim bir kılıç verdi. Ancak kurgu açısından bakıldığı zaman, Zoro'da olmasının bir önemi olmalı. Onlara liderlik edeceğinden değil tabi ki. Hepsinden güçlü olduğu için. Bir tek Denjiro soru işareti şu an. 9 Kın'ın içinde en güçlüleri de Denjiro'dur diye düşünüyorum. Belki Zoro'yla beraber King'e saldırır.
9 Kın üyeleri Zoro'nun kılıca söz geçirdiğini gördüklerinde çok şaşırıyorlar. Hani Kinemon, Zoro Pica'yı kestiğinde küçük dilini yutmuş bir adam. Zoro'nun güçlü olduğunu bildiği halde o kılıca karşı uyarıyor. Yine dumur oluyor. Sadece o değil, diğerleri de öyle. Oradaki kimse böyle bir hakimiyet kuramazdı bence. Dediğim gibi, sadece Denjiro acaba dedirtiyor.
 

Üye silindi 1004

Zoro çok mühim bir kılıç falan vermedi. Wano'dan çıkan herkes istisnasız çöpken Ryuma'nın farklı olduğunu düşünmek romantizmdir.
 
Zoro vs kingin mantığı Luffy vs Kaido'ya dayanıyor.Luffy ilk defa 1.adamla dövüşeceği için sağ kolunun rakibinin sağ kolu olması insanlara mantıklı geliyor
En son Pica'yla dövüştü ama ben rakibinin Pica,Hody veya Monet olduğunu sanmıyorum bu adamın çünkü bunların ikisine tek attı biride devasa boya ulaşıp bedenini saklayabildiği için uğraştırdı.Bedenini bulduğundada tek darbeyle indirdi yani oda tek yedi diyebiliriz.
Rakiplerinin kötü olması adamın suçu değil :D Ben yinede rakibinin King değil Jack olsa daha iyi olacağını düşünüyorum ama İnu neko vermez onu gibi
 
Bilmem. Ben orada aslında King için dememiştim ama seni mi kıracağım. Sen istiyorsan olsun, istemiyorsan olmasın.
Bende bilmiyorum istemek veya istememek ile olmuyor. Yani King'in meyve var kılıcı da var, Queen de öyle, Law da öyle, Fuji de öyle. Kim kılıç ustası kim değil? Hepsinin yaptığı büyük işler meyveleri kaynaklı kılıcı sadece yan güç olarak kullanmiş. Yanlış diyorsam söyle.
 
Law kadar taş düşsün başınıza. Başka derdiniz yok. Ne kuyruk acınız varmış bu adamdan.

Yav hee bazıları güçlü. Yersen.
Seni tanımıyorum kim olduğunu da bilmiyorum,Law ile ilgili bir derdim de yok.

Law Doflamingo'ya kolay bir şekilde yenilip paspas oldu.

Doflamingo tabikii güçsüz bir adam değil ama yonkou sağ ve sol kolları en az Dof hatta daha yukarıda adamlar.

9 kında ise bu seviyede olabilecek kişiler var.
 
Haha şu üçlü yani Kid-Law-Luffy yerine Kid-Luffy-Zoro olsaydı yazılacak mesajların haddi hesabı yoktu. Zoro olmayınca Law-Luffy-Kid üçlüsü küçümsenir olmuş.:oops::p
Luffy güçlü zaten o büyük işler başaracak,Law'ı fazlasıyla aştı bu çocuk.Kid konusunda bir şey diyemeyeceğim güçlü çıkabilir.

Dof karşısında her şeyini vermiş buna rağmen mağlup olmaktan kaçınamamış Law'dan King'i veyahut Queen'i 1v1'de yenmesini bekleyemiyorum.



Law destek güç olacak gibi geliyor bana ama yanılıyor da olabilirim,belki çok güçlenmiştir bir anda (Oda bu napcagi belli olmaz.)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık