Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 972: Adım Oden! Ve Ben Haşlanmak İçin Doğdum!

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    288
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Joy Boy'un bir şahıstan çok bir unvan veya lakap olması daha iyi olurdu. Gülme ve neşeyle ilgili bir çeşit fikrin sembolü falan.
 
Neden mi inanmıyorum? Çünkü 900 küsur bölümde küsür bölüm kbunun aksi gösterilmişken, birkaç bölümde ortaya çıkan ve ne olduğunu bilmediğimiz durumun gazına gelip bu zamana kadar var olan düşüncelerimi boşa atmamak için inanmıyorum.

Yine aynı şeyleri yazmış olacağım ama prenses her yüzyılda bir doğuyor zaten. Prensesin bu şekilde aralıklı bir şekilde doğması benim açımdan reenkarne olayının olmadığına kanıt.

Roger'ı geçecek birisini biz zaten serinin başından beri biliyoruz ki bu durumu illa Roger'ın ağzından duyunca mı farklı bir anlam taşımaya başladı.

Sen Joy Boy'un ne demek olduğu biliniyormuş gibi söylüyorsun. Bak biz durum hakkında sadece bir isim biliyoruz, gerisi yok. Elimizde OP dünyasında tam olarak ne anlama geldiği belli olmayan bir isim var sadece.

Kısacası Joy Boy'un ne demek olduğunu falan bilmeden benim aklıma yatmaz bu. Ha Luffy reenkarne çıksa benim açımdan sıkıntı yok ama ben reenkarne tarzı bir durumun olmayacağını düşünüyorum. O kadar acele etmemek lazım bence.
900 küsür bölüm Roger gösterilmedi ki ...Roger daha yeni Raftel olayına girdi.Roger doğacak diyor Oden gelecek diyor daha ne demelerini bekliyorsun merak ediyorum.:artiz:
 
Karasakal'ın Big Mom'ın ülkesine çökmesi çok mantıklı olur ayrıca Oda oradan bir Katakuri draması çıkarabilir onu öldürerek ama Teach'in sözleri denizciler alacağına ben alayımdı.Denizciler fazlasıyla meşgul olduklarını her seferde dile getiriyorlar o yüzden WCI ile işlerinin olmadığını düşünüyorum.Ama shichibukailerden biri olabilir Teach'in hedefindeki mesela Oyajinin oğlu gibi.
İki senede karasakal ne kadar güçlendi bilmiyoruz ama meyveler ve güçleri ortada. Sürpriz bir saldırıda yaptığında ayakta kalacak insan sayısı yok denecek kadar az.
 
Köyünden çıkıp kendi azmi ve gücüyle bir yerlere geleceğini düşündüğümüz Luffy, aslında seçılmış kişiymiş. Herkes onları bekliyormuş minkler, wanolular, krallıklar...

Adamın dedesi en güçlü denizci, babası devrim ordusu lideri. Zaten baştan belliydi :d
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık