Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Uykusuz Kalma Rekorunuz

40 saatin üzerindeydi kesin ama hatırlayamıyorum, 13 sene önce öğrenci yurdundayken, sonra akşama doğru bir uyudum, ertesi gün akşam uyanmıştım, 24 veya 26 saat uyumuştum rahatlıkla
 
50yi geçip 60a yaklaşırken puslu görme,çift görme yoğun baş dönmesi vemigren derecesinde baş ağrısıyla beraber siparişimi verirken Burger King tezgahına kafamı koyup uykuya dalmıştım.

Sonuç olarak insan olan uyur ve belirtileri düşünüldüğünden rahatsız edici olabiliyor.

Öncelerde uyuma konusu geçmiş. 23 saate yakın uyumuşluklarım vardır.
 
62 saatti yanlış hatırlamıyorsam. Öyle bi duruma geldim ki hissizleştim. Yemek, su içmek nefes almak bile zor geliyordu. Hiç bir şeyden zevk almıyorsun ruh gibi dolaşıyordum.
 
40 saate yakın belki daha fazla olabilir. Böyle baş bir gidip geliyor, sanki düşüp bayılcan gibi oluyorsun. Algıların kapanıyor, konsantre olamıyorsun falan.
 
Tam olarak aklımda değil ama 2 gün olması lazım( o şekilde kodlamışım ). Akşam 8 gibi kalkmıştım, 2 gün sonra akşam 8'de yatmıştım( sanırım ). Genelde 1 gün uykusuz kalmam halinde daha canlı, hiperaktif hissederim, çok konuşurum falan. 2. günde konuşmadığımı, sadece yatmayı düşündüğümü hatırlıyorum, sarhoş gibi dolaştığımı vs. Ayrıca 2. günde okuduğum bir şeyi 2. veya 3. defa okuyup da anlamama gibi bir durum da olmuştu. Fazla uyumayınca az uyumak yeterli geliyor bende, 6 saat falan uyurum genelde böyle durumlarda.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık