Yavaş birader. Karakterlere istediğin kadar laf et ama iş şahıslara geldi mi orada duracaksın.Bu karakterin fanboylarının yaş ortalamasının baya düşük olduğunu iyice anladım.10-15 arası en fazla sanırım.Yorumlardan o anlaşılıyor.
Yavaş birader. Karakterlere istediğin kadar laf et ama iş şahıslara geldi mi orada duracaksın.Bu karakterin fanboylarının yaş ortalamasının baya düşük olduğunu iyice anladım.10-15 arası en fazla sanırım.Yorumlardan o anlaşılıyor.
Durduk yere kendini de adamı da banlattı anlamıyorum böylelerini kendine hakim olmak bu kadar mı zor.Yavaş birader. Karakterlere istediğin kadar laf et ama iş şahıslara geldi mi orada duracaksın.
Havaya uçan şey Mihawk'ın kellesi olmasında...Hahaha Çok az kaldı o güne. Ödülü açıklanınca Vampir gecenin içinde yükselecek
O zaman kendini hazırla, Slashlar havada uçacak çünkü![]()
Üstelik Oden bir kılıç ustası da değildi.
Oden de kılıç ustası değilse seride 2 tane kılıç ustası var demektir, Zoro ve Mihawk. Kim kimi yenerse o en güçlü olacak. Hay arkadaş, yeni yeni elementler keşfediliyor. Kılıç kullanıcısıymışOden çok güçlü bir kılıç kullanıcısı lakin Kılıç ustası olma konusu farklı bir mesele bence
Fark olabilir. Fakat Oden basbaya kılıç ustası... Oden stili iki kılıç diye saldırı yapıyor. Dojo'da eğitim almasına da gerek yok. Kendi kendine gelişmesi engel teşkil etmiyor. Zoro kendi kendine 3 kılıç stili yaratıyor, Dojo'da olmasına rağmen. Oden de kendiOden'in bir dojo eğitimi aldığını sanmıyorum. Tıpkı, Roger, Reyleigh, Whitebeard gibi o da kılıç kullanma konusunda kendisini yetiştirmiş ama bir kılıç ustası olma konusu çok farklı bir konu olsa gerek. Neden Mihawk'ın adı en güçlü kılıç ustası olarak anılırken Shanks'ın böyle bir ünvana sahip olmadığını soruyorum. Yani şöyle bir mevzu geçmedi hiçbir yerde. "Shanks, Mihawk ile düello yapacak kadar iyi bir kılıç ustası" gibi bir mevzu geçmedi. Sadece Whitebeard " Şahin Göz'le yaptığın düelloları duydum" gibi bir cümle kurdu. Zaten serideki karakterlerin (buna yan karakterler ve figüran karakterler de dahil) neredeyse hepsinin eli kılıç tutuyor. Kılıç kullanıcısı olmak farklı, kılıç ustası olmak farklı bir konu.
Çok yanlış sularda geziyorsun timsahhhhHavaya uçan şey Mihawk'ın kellesi olmasında...![]()
Anlamadım ki. @RedTeroR 'e söylese sonuna kadar hak verirdim ama bu şekilde herkesi ithamda bırakmış.Durduk yere kendini de adamı da banlattı anlamıyorum böylelerini kendine hakim olmak bu kadar mı zor.![]()