Mihawk, Shanks Yonkou olmadan önce vs atmış. Yonkou olduktan sonra vs atmamışlar. 1.500 çıkarsa öp başına koy.En az 3 çikacak.( ki bu da amiral den güçlü oldugunu anlamamız için yeterli)
Mihawk, Shanks Yonkou olmadan önce vs atmış. Yonkou olduktan sonra vs atmamışlar. 1.500 çıkarsa öp başına koy.En az 3 çikacak.( ki bu da amiral den güçlü oldugunu anlamamız için yeterli)
Hangi zamanda olduğu önemli değil, şu an imparator olan bir karakterle kafa kafaya çarpışıp kaybetmeyen karakterler arasında imparatordan zayıf olanı var mı?Mihawk, Shanks Yonkou olmadan önce vs atmış. Yonkou olduktan sonra vs atmamışlar.
Karakter ''İmparatorla'' savaşmamış yalnız zaman önemli o açıdan.Düzelteyim:''Hangi zamanda olduğu önemli değil, şu an imparator olan bir karakterle kafa kafaya çarpışıp kaybetmeyen karakterler arasında imparatordan daha zayıf olanı var mı?''
Oda'nın bazı karakterleri çocukluğundan, gençliğinden itibaren benzer seviyede, paralel ilerleyecek şekilde güçlendirdiğini düşünüyorum;Karakter İmparatorlar savaşmamış yalnız zaman önemli o açıdan.
Güzel düşünce olmuş biraderim. Luffy'i ayrı tutarsan sevinirim çocukken onları yenemiyordu çünkü.Oda'nın bazı karakterleri çocukluğundan, gençliğinden itibaren benzer seviyede, paralel ilerleyecek şekilde güçlendirdiğini düşünüyorum;
Sabo & Ace & Luffy
Akainu & Kuzan & Kizaru
Garp & Roger, bi ihtimal Sengoku
Mihawk & Shanks & Teach
İlerleyen dönem için de Luffy ve Kid için böyle bir şey düşünüyorum, ikiside zirveye oynayacaktır.
İyi madem öyle olsun :d
Zaten çeviri böyle değil miydi? Elimiz de birde Mihawk'ın Shanksle düellolarının Yonkou olmadan önce olduğu bilgisi de var?Beyazsakalın söylemi önemli.
Beyazsakal basamakları hızlı tırmandın derken oradaki net çeviri ve yorumu bulmak anlamak lazım.
Daha dün çıraktın hızlı tırmandın ve Mihawk ile unutulmaz düellolar attın diyorsa bu Mihawk için + olur baya.Çünkü Mihawk ile dövüşmek güç göstergesi olur basamakları baya tırmanmak olur.
Mihawk ile unutulmaz düellolar atıyordun sonra basamakları hızlı tırmanıp yonko oldun diyorsa farklı sonuç çıkar.Mihawk ne kadar güçlü olursa olsun yonko seviyesi olmadığı anlamına gelir.
İleride adamı görünce bu konuşmalarla uyumlu olup olmadığını kontrol edeceğim.
Zaten çeviri böyle değil miydi? Elimiz de birde Mihawk'ın Shanksle düellolarının Yonkou olmadan önce olduğu bilgisi de var?