Düello bir müsabakadır dövüş değildir.Müsabakalar ertelenebilir ama dövüşüyorsan ertelenmez.Savaş var diye dövüşmeye devam edersin yada yenişemiyorum diye bırakır koca ana ve kaido gibi kanka olursun.Mihawk ve Vista ikisini de yapmadı müsabaka olarak başladıkları için ertelediler.Bunları anlayacaklar ama çok geç olacak.....Herif Vista'ya dövüşü erteleyim demiş. Vista yav Vista assdsaffs.
Yine de ertelememeliydi. Asıl önemli olan bu.Düello bir müsabakadır dövüş değildir.Müsabakalar ertelenebilir ama dövüşüyorsan ertelenmez.Savaş var diye dövüşmeye devam edersin yada yenişemiyorum diye bırakır koca ana ve kaido gibi kanka olursun.Mihawk ve Vista ikisini de yapmadı müsabaka olarak başladıkları için ertelediler.Bunları anlayacaklar ama çok geç olacak.....
Yav nasıl diyim imparator konusunda haklı çıkabilirler de bunun için argüman olarak Vista kullanmak çok saçma.Adamlar düello yaptıklarını açıkça belirtiyorlar.Ne Vista ne Mihawk düellonun şimdi sırası değil gibi laflar edip kirli de dövüşmediler öyle olsa neyse.Ha bu savaşın ortasında yapılacak şey de değil onu da söyleyeyim.Düello yani.Ertelenmesinin asıl sebebi de zaten bu iki tarafında hemen kabul etme nedeni bu.Yine de ertelememeliydi. Asıl önemli olan bu.
Resmi çeviriye ulaşmak artık eskisi kadar zor değil.Beyazsakalın söylemi önemli.
Beyazsakal basamakları hızlı tırmandın derken oradaki net çeviri ve yorumu bulmak anlamak lazım.
Daha dün çıraktın hızlı tırmandın ve Mihawk ile unutulmaz düellolar attın diyorsa bu Mihawk için + olur baya.Çünkü Mihawk ile dövüşmek güç göstergesi olur basamakları baya tırmanmak olur.
Mihawk ile unutulmaz düellolar atıyordun sonra basamakları hızlı tırmanıp yonko oldun diyorsa farklı sonuç çıkar.Mihawk ne kadar güçlü olursa olsun yonko seviyesi olmadığı anlamına gelir.
İleride adamı görünce bu konuşmalarla uyumlu olup olmadığını kontrol edeceğim.
Bakayım pc geçince teşekkürler.Resmi çeviriye ulaşmak artık eskisi kadar zor değil.
https://manga4life.com/read-online/One-Piece-chapter-434-page-9.html bu siteden istediğin bölüme bakabiliyorsun artık.
Ek olarak orada wbnin söylediği şey daha dün rogerın gemisinde miçoydun şimdi karşımda duruyorsun demek gibi bir şey.Geçen yıllara atıf var.Yine mihawk düellosu da aynı şekilde zaman atıf.Ondan bir cümle önce söylediği ''artık eskilerden söz eden fazla insan yok'' lafı bu çıkarımı yaptırttı bana.Sen başka bir şey çıkartabilirsin belki.Bir bak bölüme.
Senin yazdığın gibi de düşünmemek gerekiyor. Mesela Luffy ve Aokiji dövüşü de ''düello'' olarak geçiyor. Teke tek meydan okuma var. Düellodan kasıt budur.Düello bir müsabakadır dövüş değildir.Müsabakalar ertelenebilir ama dövüşüyorsan ertelenmez.Savaş var diye dövüşmeye devam edersin yada yenişemiyorum diye bırakır koca ana ve kaido gibi kanka olursun.Mihawk ve Vista ikisini de yapmadı müsabaka olarak başladıkları için ertelediler.Bunları anlayacaklar ama çok geç olacak.....