Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 752: Palmiye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alpamis

Beyler aynı zaman da Dragon'da yorum yapmamış :D Halbuki onu da bekliyorduk.
 
752 bölüm yorumu @

- kapak hikayesindekinin jinbei olduguna epey emindik, dogru tahmin ettik.iki olasılıgımız vardı; 1- jinbei, linlinin yanına günes korsanlarına dönüyor. 2- hasırsapkaların teklifini düşündü ve tamamen kabul etti, bizimkilerin yanına geliyor. Ben hala jinbei gibi adamın, dostlarını linlin gibi tahmin edilemez bir kadının yanında bırakacagını sanmıyorum.benim hala daha kuvvetli gördügüm olasılık, jinbei günes korsanlarına gidiyor.

- e.oda akıllı adam, fanları gazlamayı iyi biliyor.ilk luffy vs doflamingoda luffye sadece g2 gattling kullandırdı.kokayla karsılattı.bu seferde normal pistol kullandırttı.doflamingoda sie cekti.bu sayfalardan cıkarılacak sonucları özetlersek;

doflamingo akıllı adam, suya yaklasmak yerine uzaktan saldırdı.direk luffye saldırmak yerine, ucye saldırıp suyuda kullanarak ikisinide indirdi.luffy doflamingoyu hakide ve vurus gücünde asarsa bile, doflamingonun savas deneyimi ve meyve deneyimi daha fazla.ayrıca doflamingo 3 seye dikkat cekiyor; 1- mihawkın vurguladıgı; luffynin arkadas edinme gücü 2- law ve luffynin tehlikeyi hissetme becerilerinin zayıflıgı, ki bu deneyime cıkar. 3- lawın, dofun ilk tanıdıgı halden sonraki degişimi.

- anlıyoruzki; corazon lawı degiştirmiş ve ona dogru bir yol ve amac vermiş.lawı, luffynin etkiledigi coby gibi düşünebiliriz.acıkca dof, lawı sag kolu yapmak istiyormus.ama kk olucak olanda, lawı sag kolu yapanda maalasef monkey d. luffy.

- abdullah ve jet arkadan saldırarak dofun kuklasını hallettiler.burdan cıkan sonuc su; kuklanın kenbunshokusu o kadar iyi degil yada hiç yok.ikinci olarak kuklayı hissetmek, normal insanı hissetmekten daha zor olmalı.muhtemelen daha az aurası var.luffy o yüzden algılayamadı.son olarak dofun meyve gücü ve hakisi;gördügünüz gibi dof önüne gelene tek atıp geciyor hemde kuklasıyla :D luffy ve chinjaonun yaptıgına benziyor, gercekten haki kullanıcıları arasında büyük fark var.bazıları gercekten asmıs modda...

- bos konusmayı ve kyrosu geciyorum.luffy elephant gunu kullanarak, tuzak olan yolu gercekten bir kısa yola cevirdi.gördügünüz gibi, g3 tekniklerindeki gücü dehset veledin.e.odada inatla doflamingoya, luffynin g3le saldırmasına izin vermiyor.muhtemelen kafasındaki doflamingo bitirişleri; kombine g3 teknikleri ve red hawk ek destegi olucak.

- doflamingonun adamları,luffynin adamlarıyla carpısacak,malum adamlarımız cogaldı usopp-sama saolsun :D burdada anahtar cavenin planı olucak gibi duruyor.

- böcekler, zorlama bir fanteziyle barto-robin ve rebeccayı getiriyorlar.3ünü sallarsak, neyse en azından barto önemli,en önemli durum lawın kelepcesinin anahtarının gelmesi.

- 3 ana vs var su an: senor pink vs franky.eşit dövüs gücüne sahipler.senor saldırıda üstün olandı, ama etkilenmemiş bir franky var.ayrıca e.oda not düşmüş, fabrikanın kapılarını acmanın planını hazırladım diye.

alt alta kısa gösterilerle pica vs zoro ile issho vs sabo var.kücük karelerden güc kıstasları cıkmaz.gösterilense bence su; bu iki vsdeki adamların gücleri eşit.zoro gülüyor, cünkü bence gercekten güclü bir adam buldu.eger rakibinin gücsüzlügüne gülseydi fanı olmazdım.su an kanı kaynıyor :cool:

issho ve saboda ise iki taraftada tık yok.eşit şekilde carpısıyorlar.issho yüzünü ekşitmiş gibi ve ciddileşmiş,sabo rakibinin gücünün farkında çizilmiş.gercektende e.oda sabo dofu harcamasın diye issho,issho luffyi harcamasın diyede saboyu bu adaya getirmiş gözüküyor.ikisi adada birbirlerini nötrlüyorlar.

- son sahne lawın flashbacki,devam ederse cok sıkıntılı bir durum.sahsen devam etmesin istiyorum.kk olmak istemiyor...d.nin iradesini biliyor...bu fırtınaya inanıyor...tayfayla cok içli dıslı oldu...luffynin resmen sag kolu modunda...birde fbsi gelirse yandık...eger birde corazonun rafteli bulmak yada d.lerle ilgili bir hayali vardıda law üstlendiye cayır cayır yandık... :D

753 öngörüş @

- jinbei bakalım nerede cıkıcak.kafamda bir sürü sey var o konuda,hiçbiri kesin degil :)

- lawın fb devam eder.

- sanji tarafını yine göremiyecegiz emin olun.

- cp-0yuda göremeyiz büyük ihtimal.

- neyse fb görebiliriz bir bölümün cogunda bence :good:
 
@dragon

Kapak hikayesini okumamışsın sanırım ? Çeviride balıkların kedi balığına üzüldüklerini yazıyor.Kedi balığı yolunu kaybetmiş de ondan :D

Diğer bir mevzu.Dof'un kestiği kelly.Balta işlemeyen ise Bobby Funk.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık