Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 752: Palmiye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Japonca da yada hangi dilden çevriliyorsa ordan doğru çevrildiği garanti mi belki orada hata yapılmış olabilir.

Palm ı translate de Japoncaya çevirdim.Çıkan sonucu yine İngilizceye çevirdim.Farklı olarak Rear - ve Reverse Side olarak 2 farklı anlam çıktı belki bu ikisinden biridir.Reverse Side olma olasılığı var aslında.
Bunlar da pek bölüme uymuyor bana göre. Reserve Side belki Law'un taraf değiştirmesine gönderme olabilir.
 

Zorlansalar bir yerlerinden ter akar. Mangaka 1 tane bile ter damlası çizmemiş. :) Hem ikisinin de surat ifadesi aynıyken sidik yarışı niye? Sabo ağzını açmış = Fuji yüzünü buruşturmuş. :)
İşte isshonun yüzünü buruşturması aynı şuna benziyor.


Yada beyazsakalın tam güç deprem yaptığı hallerine.İssho çok ciddi ve tam güç savaşıyor.Ama bana kalırsa sabonun dişlerini sıkmasının tek bir sebebi var.

Fmada bradleyin suratı da hep issho gibi neredeyse.Ama adamın zorlandığından değil,tüm tekniklerini ve yeteneklerini kusursuz biçimde sergileme disiplininden bence öyle.Biraz kılıç ustalığı disiplini gibi.Luccilerin küçükken antrenman yaparkenki suratlarına benziyor bence.Bana kalırsa issho şu an tamamen uzmanlaştığı stilde dövüştüğü için böyle.
 

Zorlansalar bir yerlerinden ter akar. Mangaka 1 tane bile ter damlası çizmemiş. :) Hem ikisinin de surat ifadesi aynıyken sidik yarışı niye? Sabo ağzını açmış = Fuji yüzünü buruşturmuş. :)
Fuji sinirlenmiş.Ulan bu bebe amma güçlü ifadesi var suratında.Sabo'nun ise ulan çok konuştuk ama adam benden güçlü çıktı.Ne yapacağız ifadesi var.:a:

şaka bir yana ikiside aynı ifadeyi vermiş.Fuji'nin tip biraz garip olduğundan değişik gözüküyor.Güzel bir vs olduğu belli ama Oda Luffy'i koşturma peşinde.:(
 
Bu pozisyonda herhangi biri bile sizi öldürebilir diyor kendi öldürmüyor mahalle karısı gibi konuşuyor.Allah'tan mangaka küçümsemeyeceğim dedirtti.Önceki bosslarla tek farkı da o cümle zaten.
 

mukonera

Bu bölümde Luffy'nin Doflamingo'nun klonuna karşı aciz kalması Oda'nın sıvaması resmen.
Dofun gücü kuvveti belli ama Luffy öylesine bir yumruk sallıyor, elinin kesilme riskine rağmen.
Bu adam korsanlar kralı olacak sözde, hala böyle olaylar yaşanıyor.
 
Alışın artık 3 oldu benim hatırladıgım.Zoro olmasa 10 bölüm önce dişlerini dökceklerdi Dof'un ezik adamları.Luffy'ye yapılanlar gereksiz seriyi uzatma hareketleri bizde memnun deiliz böyle saçma saçma şeyler görmeye.
 
aslında tam da öldürmek üzereydi 2 tane ezik geldi.
Çok konuştu hacı.Dof'un ne kadar psiko olduğu malum.Buna rağmen kendisinin başına o kadar dert açan 2 elebaşı karşısında rahatça öldürme şansı var ama yok 2 dünya konuşuyor.Biliyorsun sarayda da Luffy'e yumruk atmak yerine ip ile daha kötüsünü yapabilirdi ama yapmadı.Garip adam sanki çok iplemiyor bunları.

Ha ciddi yara alsalar arc uzardı o bakımdan iyi oldu böylesi ama benim bahsettiğim mantıksız olması.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık