Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 970: Oden, Kaido'ya Karşı

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    202
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anladım. Evet, o imajına son derece zıt bir işin içine girdi beyimiz. Belki sonradan değişmiştir diyeceğim ama sanmıyorum.
Baya hesap kitap yapıyor aslında. Smile üretimi olsun, güçlü adamları öldürmeyip kazanmaya çalışması olsun gayet de planlı birisi. Ölmeye çalışması da numara kesin.
 
Eskiden R.Lucci mi ne öyle birisi vardı, gıdım gıdım hesap yapardı kendince. O aklıma geldi nedense :\
:d valla sır ironi olsun diye yapmışlığım var, çok zor iş. yapana saygılar.

Yenilmesini kastetmemiştim aslında açıklamayınca öyle anlaşılmış. Bu adam şu ana kadar iyi bir kavgaya yok demeyecek, dövüşüne kimseyi karıştırmayacak, ölümüne dalacakmış gibi bir imaj çizdi. Bire bir dövüşecek bir adam değilmiş yeri gelince tırsıp plan da yapıyormuş. Herifin imajı gökyüzü adasından yere çakıldı resmen.
tek başına tüm wanoya dalacak cinsten değilmiş ama iyi oldu böyle. zaten odene karşı söylediği de buydu, adam olarak sayıları girdikleri bi takım savaşlarda azalınca adam toplamadan tüm wanoya karşı savaşmak istememiş. odenin hyogoro bağını koparınca wano bağını da koparıp yine bi şekil dengelemiş oldu.

bunlarla kaidounun birebir dövüşme meselesinin bi alakası yok aslında, kaidou yine birebir dövüşür ama neden dezavantaja girsin ki :S biz tanıtımdan fazla beklentiye girip tek başına ülke yok eden bi adam sandık, mermiye kafa atan, demirden korkmadan trene binen biri sandık ama mantıklı düşünen biri olması hayalleri yıktı :T

kaidou bence şunun farkında, güçlü olanı takip eden çok olur, güçlünün yanında da güçlenirsin, yani oden zaten birebir kaidou ile dövüşmeyecek biri bu sebeplerden çünkü sürekli peşine adam takılıyor. ayrıca wanonun şogun adayı, bu adamın elini kolunu koparman lazım yoksa güçsüz düşer ve saldırıya açık olursun. morianın verdiği hasardan bile bahsedilmiş, güçsüzleşmiş bi yonkou ordusu haberini alana diğer yonkou da dalar. neyse işte :T birebirde dövüşecek adam değilmiş değil de aklı olan bi canavarmış diyelim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık