Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 970: Oden, Kaido'ya Karşı

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    202
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KF bölüm analizi konusu açalım ve bölüm bölüm, sayfa sayfa, kare kare analiz edelim :) sizde o ruhu görüyorum.
 
O ara bakmıyor oluşu ateş etmek için pozisyon almasından ötürü. Bakmiyorken saldiri yedi değil yani. Iri olması sebebiyle donuslerini geniş alıyor.

Her gün garip şeylerle geliyorsun KF. Nideeeeeen :(
 
Oden'in karısı kesin olarak oldu mu? Bu kadın 800 yıl yaşamış ve yaşamaya devam ediyordu. Kaç bölüm önce girdi ama kimse bu kadına odaklanmadi forumda Oda gibi bir adamin bu kadin uzerinden bilgi vermemesi ve sadece oylesine seriye sokup çıkarması garip geliyor
800 yil yaşamamış ,meyve ile gelmiş. Evet bence de garip o konu
 
O değil de ilginç olan WB öldükten sonra dünyanın en güçlüsü olarak kaido gösterildi ve kaido ortaya çıktığın da herkes oo süper diye destek verdi ama bakıyorum oden in anı bir saldırısıyla çizik yığen kaidoyu günümüz de ki hali ile kiyasliyorlar adam belli ki o seviye de değil yonkou seviyesi degil bunu hala anlamak istemeyenler var oden anı saldiri ile vuruyor kaido da aynı şekil de ani vuruyor biri çizik atarken diğeri amel defteri kapitiyor bu kadar .
 
Bazıları hala yok oden bağırdı nasıl duymuyor sağır heral de diye dalgs geçmiş 1 arada ki mesafe çok 2 duymayınca duymuyor aynı şekil de luffy de bağırdı duymadı sonra bam bam kafasına vurdu luffy kaidonun.
 
Çok yanlış bir bakış açısı. Wb en güçlü korsan diye hiç mi yenilmedi hayatı boyunca? Öyle bir sahne görsek bu nasıl en güçlü adam mı diyeceğiz? :/ Kaido'nun zaten 7 kere yenildiğini biliyoruz üstelik. Günümüzde ise gücünün zirvesinde ve en güçlü varlık olarak görülüyor.
Yenilmesini kastetmemiştim aslında açıklamayınca öyle anlaşılmış. Bu adam şu ana kadar iyi bir kavgaya yok demeyecek, dövüşüne kimseyi karıştırmayacak, ölümüne dalacakmış gibi bir imaj çizdi. Bire bir dövüşecek bir adam değilmiş yeri gelince tırsıp plan da yapıyormuş. Herifin imajı gökyüzü adasından yere çakıldı resmen.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık