Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 970: Oden, Kaido'ya Karşı

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    202
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kılıç 1 hakiyi 10 haki yapmıyor ki. :/ Hakiyi saldırı gücüne çeviriyor. O haki emme olayı ise kullanıcıyı sınama. Kılıca söz geçiremezse hakisini tüketiyor. Söz geçirdiği anda ise kullanıcı ne kadar haki eklerse o kadar saldırı gücü oluyor. Aksi takdirde Zoro antrenman yaparken sadece ağaçları kesemezdi.
Bende biri on yapıyor demiyorum zaten, mesela Zoroda 1000 haki var ama o sıksa 5 hakilik saldırı yapabiliyor lakin Enma 50 hakilik saldırı yaptırtabiliyor Zoroya. Ha belki Zoro iyice sıksa 10 hakilik saldırı yapar ama sadece Enma onun bu limitini aşmasına izin veriyor, tabiki bu limit aşmanın Zoroya zararı olabilir ama buna değer.
 
Oda şimdi Kaido fbsinde Kaido'nun yıkılan bu imajını toplamaya çalışır. Adamlar kötü ama bunun da bir sebebi var durumuna girer kesin. Hordy'de girdi, CC'de girdi, Doff'ta girdi, Kata'ta girdi...
 
Yok abi düşünüyorum düşünüyorum ama Kiku dışında birini hainliğe yakıştıramıyorum ben. Eskiden maskeyle falan da takılmıyormuş. Şimdi maske takmalar, Onigashima'ya zırhla gitmeler falan hayırdır ya? :( @Dr. Hiluluk
Vallahi Kuroro-san, canım hiç şaşırmam ya. Şu noktada Kaidou Kiku'ya pandik attı artık onun tarafında deseler bile şaşırtıcı gelmez.
 
代わりをさしあげます!! 私が亡き父から譲り受けた刀名刀[閻魔]kaidouに唯一傷をつけた伝説の力です!!
Onun yerine bunu vereceğim! Bu kılıç bana babamdan miras kaldı. Meitou "Enma". Kaido'ya tek yarasını vermiş kılıç bu!

Yuuitsu yani tek diyor. İlginç gerçekten.

Not: Efsanevi kılıç diyor. Orayı unuttum.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık