Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 970 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir anket açmak lazım Kaido ve Orochi ölür mü ? Şeklinde. Bence ikisi de ölecek ve tayfanın ilk leşleri olarak seride yerlerini alacaklar. Power upun dibine vuracağız bu arc.
 
Kaido yardakçıları baktılar Kaido'nun yenilmesi daha çok zarar verecek, karaktersizlik yapmasını onaylamayı tercih ettiler. Çıtayı Doğu Perinçek'e kadar düşürdüm, sen düşün durumun vehametini.
Kaido’nun şu hareketini korsanlık kimliği altında hoş görenler Oden’in şu 5 sene içinde yaptıklarından daha beterdir benim için.
Kaido düpedüz şerefsiz soysuz birisi.
Kaido “Bm’nin kelepçelerini çözün” dediği zaman
“vay ne kadar döşü kabarık ve billuru sağlam biri” demiştim. Meğersem kelepçeleri çözdürüp Bm ile ittifak kurmak için yalvarmış.
Şahsım olarak Kaido zatını kınıyorum.
 
Kaido yardakçıları baktılar Kaido'nun yenilmesi daha çok zarar verecek, karaktersizlik yapmasını onaylamayı tercih ettiler. Çıtayı Doğu Perinçek'e kadar düşürdüm, sen düşün durumun vehametini.
Yare yare daze :D Ortamlar da en güçlüyüm dersin, kim bilebilir ki? :oleyo: Kalbi olan açmasın:

Sürüne sürüne sağkol aldı çocuk. Ayağa kalksa nolur kim bilir :good:
Aslında çizer arkadaş zaman atlaması sonrası ana karakteri direkt ayakta eforsuz dövüşebilecek ve yenebilecek bir seviyeye getirebilir ya da çizebilirdi. Luffy'nin dövüşleri hep zahmetli ve yorgun bir şekilde kazanmasını ya da kaybetmesini seviyor galiba.
 

Üye silindi 1004

Kendine savaşçı ölümü istemese ve ben savaşçıyım ayaklarında takılmasa gayet Kaido'nun yaptıkları hakkıdır. Fakat işte adamın söylemiyle davranışları tutmuyor.
 
Kaido'nun resmen tanıtıldığı ilk bölümden itibaren bizlerde algısı çok farklıydı. Kötü de olsa sempatimizi kazanmıştı. "Kavgaya yanında Kaido'yu da götür" falan denmesi epey farklı profil yaratmıştı hafızalarda. Ben Kaido'dan çok daha farklı bir tepki beklerdim, Katakuri'nin flampeye yaptığı hareket gibi. Karakter olarak baz alacaksak Katakuri şuan Kaido'dan daha daşşaklı bir abimiz.
Haysiyetli biri olması gerekmiyor da o güçlü imajı çok fena çizildi. Zaten karaktersiz bir tip olduğu Orochi ile işbirliği yapmasından belliydi.

Oden en azından saf birisi. Kaido çakal. Bugün Kaido yardakçıları beni çok güldürdü. Kaido'nun yaptığına kılıf olarak "Adam korsan, böyle şeyler yapmasının neresinde tuhaflık var?" diyerek görmezden geliyor. Ancak aynı şahıslar (isim verip rencide etmek istemiyorum) daha önce Kaido'nun gökten tanrı inse yeneceğini, böyle katakulli işlere girmesine hiç gerek olmadığını, tek atıp arkasına bile bakmayacağını söylüyordu. Doğu Perinçek bile bu şahıslardan daha dik bir duruşa sahip.
Güç düşkünü bütün şekilciler aynı işte.

Ben Kaido'nun tek yetmeyip iç savaş çıkararak ele geçirdiğini düşünüyordum ki bu çok daha iyiydi. Kurozumi ve Kozuki taraftarları arasında bir iç savaş olacaktı ve Kaido da daha az destekçisi olan Orochi'nin tarafında savaşa girip kazanacaktı. Arabasta gibi müthiş politik oyunların döndüğü şahane bir hikaye olabilirdi bu da.
Kaido zaten tek başına yetemezdi Wano'ya.

Sabahtan beri bunu düşünüyorum.
Hiçbir mantıklı açıklaması yok.
Hani Kaido’ya üstünlük kurmuş falan hoş güzel ama şu 5 yıl benim acayip canımı sıkıyor.
Her şeyin açıklaması hafıza kaybıdır. No plot hole.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık