Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 970 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oden ile Kaido'nun yaşları birbirine yakın. Linlin'in oğlu bile 50 yaşında iken Kaido şuan ondan fazlası vardır.
Kaido 5 sene önce seni yenemezdim demiyor bütün Wanolular sana destek çıkardı adam sayımız azdı diyor riske girmek istemedik diyor.

King bile Asura'yı yenebilecek seviyedeymiş yani sağ kol seviyesinden çok farklı değil diyebiliriz. Kaido'da aynı şekilde yonkou seviyesi ile aralarında çok fark yoktur.
Oden ise bu adamı teke tek dövüşte yenebilecek seviyedeymiş :cool:

Tabi önce bir bölüm gelsin.
 
Big Mom gelince nasıl olsa dostluğumuz var diye güvenip dövüşen içten pazarlıklı Kaido'ya bak sen. Katakulli ile adam alıyor bir de öyle laf mı vuruyor? Tam hırt çıktı bu herif valla.
Ben dövüş manyağı , hiçbirşeyden korkusu olmayan adam olarak düşünüyordum Kaidoyu.Meğersem oda az sırtlan değilmiş,Shanksla nasıl anlaşmaya vardı diye düşünürken şimdi herşey rayına oturmaya başlıyor.Luffy dışında herkes plan yapan arkadan iş çeviren adamlar.
@BattalGazi Adamı harbi iyi oynattılar , bizimki mal işte .Bence hiçbir bahane Odenin mallığını haklı çıkartamıyacak.
 
Şu şunu yener derken kimin hangi zamanındaki hali diğerini yener? Misal Kaido nun bu sayıda gördüğümüz halini, Luffy nin Kaido ya yenildiği zamandaki hali zorlardı.Sonuçta gene yenilirdi ama acınası şekilde tek yemezdi ve azda olsa zarar verirdi Kaido ya.
 
Neden Shinobu değil ? Saçı bile aynı.

Ben de saçını benzetemedim. Shinobu'nun saçında topuzlar yok muydu yanlarda?

Enma'yı basit bir kılıç olarak görmüyorum. Sen Oden vs Kaido, Oden'in seviyesini göstermez çünkü elinde Enma var diyorsun. Sorun orada başlıyor. Sen dememiş miydin Oden için, WB'nin komutanlarından biri işte komutan seviyesi daha özel değil diye? Şu anki Oden için hala aynısını söylüyor musun?
Oden'i Enma'lı ve Enma'sız olarak iki farklı şekilde değerlendiriyorum ben. Sen ikisi de aynı güç seviyesindedir diyorsan, bilemem. Enma ile yaptıklarını Enma'sız da yapsın tamam Enma konusunda yanılmışım derim zaten. Ama daha göremedik.

Oden'e dediklerim: Wb'nin tümen komutanı olmak, Roger yancısı olmak, Kaido çorbası olmak. Senin için en üst seviye Wb tümen komutanı olmaksa bir şey diyemem.
 
Ben ikna oldum, Zoro da Kaido'ya yara açsın bence. Oda gidip benzer bir yarayı King'e verdirse aynı etkiyi bırakmaz. Herif neredeyse Kaido'nun iflahını kesiyormuş :at:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık