Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 970 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arada 20 sene var Kaido güçlenmiştir şimdiye kadar ama her zaman diyorum Kaido ister en güçlü karakter olsun küçük çocuğu esir aldıktan sonra gözümdeki değeri sıfır.

İşte bu sefer madem Kaido’yu yenebiliyordun neden 5 sene bekledin diye sorarlar adama. Hadi diyelim Orochi ile anlaştı. Adam senin karına saldırdı ülkedeki işçileri idam ettirdi senin yokluğunda babana pusu kurdu. Bunları bildiğin halde Orochi’ye güvenmesi de fiyasko.

Oden ailesi için savaşan birisi ona karşı duygularım nötr ama davranışlarında acayip boşluklar buluna bir karakter maalesef.
Kaido ise düpedüz soysuz şerefsiz.
Oda bir yere bağlayacak o yüzden sıvıyor. Beni tatmin edicek tek şey ise iyi şekilde sıvasa iyi olur. Shinobu'dan bende duyucaz diye tahmin ediyorum konuşmanın içeriğini. Bakalım ölürken, öncesinde ya da sonrasında ne diyecek oden ve ya sonrasında shinobu, görücez.
 
Su Oden hayati boyunca bir tane doğru ve yerinde karar alamadı.
- Ülkesinin varisi iken ve parlak bir yönetici olacakken ulkesi yerine macerayı tercih etmesi
- Ülkesine gelen korsanları kovmak yerine hasta babasına rağmen korsanlar ile kaçmayı tercih etmesi
- Ülkesinin kötü durumunu görmesine ve adamlarının don demesine rağmen Roger ile son macerayı tercih etmesi
- En basindan harekete geçmek yerine 5 yıl boyunca dansöz olmayı secmesi
- Ülkesi için savaşırken ülkesi yerine çocuğunu tercih etmesi.
Tüm tercihleri sonucunda hep seçimlerinin yanlış olduğunu anlıyor ama her seferin de de iş işten geçmiş oluyor. Bos ve pişmanlık ile yaşanan kendi ülkesini, vatandaşlarını düşmandan kurtaramayan ve idam ile biten MACERA dolu bir hayat yaşadın Oden tebrikler.
 
Çok mantıklı. Mihowk > Oden olduğuna göre Taka Nome'nin yıldızların gücünü taşıyan kozmik bir varlık olduğuna hüküm verebilir miyiz?
Oden bu saatten sonra serideki tüm kılıç ustalarının önünü açmış ve One Piece evreninde kılıç çağını başlaştmış adamdır. Mihowk tamamen kapalı bir kutu ama artık kozmik bir varlık çıkmaması için hiçbir sebep kalmadı...
 
Lütfü akış hakisi ile dışardan haki toplayıp 1'e 10 yapsa ona da bunları diyecek miydin :hhh: Luffy-samaa kurban olan sanaa derdin Zoro olunca sorun oldu :ehe:

Alpamis açsın bu aralar fenalaştı. :ehe:
Öyle olursa Luffy'i tabi oversin. Kendi yapıyor. Diğerinde kılıç yapıyor.:D Zoro'nun ovulecek tarafı ne? Abi ya kılıcı kontrol ediyor mu?:D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık