970'de çorba tarifi bekleyenler karnıyarık tarifi ile karşılaştı!!!Oden sevmeyenler: Kaido’ Oden’i ezecek. Oden çöp!!!
970. Bölüm: Selamın aleyküm.
Oden sevmeyenler:
970'de çorba tarifi bekleyenler karnıyarık tarifi ile karşılaştı!!!Oden sevmeyenler: Kaido’ Oden’i ezecek. Oden çöp!!!
Oden sevmeyenler:
Biz ona güçlü olamazsın demedik, adam olamazsın dedik! Neyse ki haftaya fb bitiyor da Çöpden'den kurtuluyoruz.Oden sevmeyenler: Kaido’ Oden’i ezecek. Oden çöp!!!
Oden sevmeyenler:
Aksine, dezavantajlı duruma sokuyor. Vücuduna stres bindiriyor.Olur mu kanka ne diyorsun sen öyle? Luffy’nin meyvesi doğuştan geliyor mesela. Her şeyi geçtim Luffy’nin meyvesi olmasa yine de böyle efsane olurdu. Ne zaman meyve Luffy’e avantaj sağlamış delikanlı gibi söyle?
Bunlar zaten inanarak söylenen şeyler değil. Geçmişin meseleleri belli.Luffy'de meyve olmasaydı g4 formunda kullandığı hakiyi kullanamazdı demek gibi bir şey. Enma'sız kesemiyorsa Luffy neden diğer formlarında o kadar haki kullanamıyorlar mesela?
Aman neyse. Shinobu'nun geldiği duruma çok üzüldüm @Aiden Neymiş ne olmuş, Law'a da yazık. :/ Bir 20 sene önce tanışsalardı keşke.
Güçlü olan kral ölmüş olabilir orada da. :/Elbaf en güçlü ulus dediği için biraz umudum var ama orada da zulüm işlenir kesin :/
Tahtta Orochi var ama. Tahta oturan kişiyi kastediyorum.
Abartma o kadar, hepsine katılıyorum falan :/İşte bakış açısı farkı. Tüm kararlarında hak veriyorum reise.
Bu nasıl Rayzo dnfjgndjskOden üstünden 9 kin gömmeyin bu adamlar daha ne yapsin hepsi Ode nin suçu ... Ülkeyi birakıp gitmeseydi meh
Biliyorum ya. Ben de takıldım zaten. xd @Alpamis böyle yazsa da içinde bir yerde Zoro sevgisi vardır. Hem forumdaki ilk Oden'ci bile olabilir.Bunlar zaten inanarak söylenen şeyler değil. Geçmişin meseleleri belli.
Adam bir saattir geçmişte küfüre varan yediği hakaretlerin hesabını soruyor doğal olarak. Geçmişin hesabı elbette. :/Bunlar zaten inanarak söylenen şeyler değil. Geçmişin meseleleri belli.
Dur la dur dur... Kesin duman felan atmıştır, bölümün tamamı gelsin siz bittiniz ..Bu nasıl Rayzo dnfjgndjsk