Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 969: Aptal Lord

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    188
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oden’i seviyorum ama 5 yıl boyunca hangi sebepten ötürü Kıvırtıp da, Oroçi eziğine eğildin. Bu düzgünce açıklansın yoksa Oden için bazı şeyler kötüye gider.
Pembe dizi oldu tam. Bir sebepten dolayı Oden böyle yapıyor tamam da 5 yıl nedir ya? Zaten halk eziyet çekiyor Wano'da o kadar yıl. Ne anlamı var...
 
Ulan boşuna mı dünyayı gezdin avel? Az mı insan tanıdın? Orochi gibi birine güvenmemeyi öğrenemediysen boşuna gitmişsin Laugh Tale'e.
 
Valla o bir çırpıda aklıma gelen bir şeydi. İpuçları var ama sebebi tam olarak çözemedim. Okla vurulan 2 adam gösterildi. Bu sahne çok alakasız ve kopuk. Bu birinci ipucu bence. Ve Oden, gemi ve Kaido hakkında bir şey sordu Orochi'ye. Bu ikinci ipucuydu. Bu net zaten. İpuçları var ama çözemedim.
Benim aklıma Queeni getirdi sadece.
 
Galiba sebep halk üzerinden tehdit.:( Orochi-Oden buluşması esnasında birkaç kişinin öldürülmesi, sonrasında Oden'in hemen değişmesi, akabinde 5 yıllık süre ve tam da o 5 yılın sonunda yine Orochi'nin insanları öldürmesi ve Oden'in isyanı....
Ben de öyle düşünüyorum. Yani halkın toplu imhası ile tehdit edilmiş gibi görünüyor. Muhtemelen Orochi "Beni indirmeye çalışırsan, Wano'da sağ adam kalmaz" tarzında bir şey söyledi. Böyle bir sorun da güç ile çözülemez. Ortada Kaido gerçeği var.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık