Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 969: Aptal Lord

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    188
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üye silindi 1004

@Yubashiri-sama marifet kılıçtamı yoksa odendemi reis,anlayamıyorum artık :)
Marifet kesinlikle kılıçta. Kılıç özel yoksa Oden işe yaramaz adamın biri. Hyogo amca gözüktüğü gibi hepimizin sevgilisi olmuştu fakat eşinin kanı Oden'in eline bulaşmış bi kere. Bu adam güçlü olsa ne olur? Güçlü olmasa ne olur? Orochi ve Kaido bu rezil adama az bile yapmış.
 
Galiba sebep halk üzerinden tehdit.:( Orochi-Oden buluşması esnasında birkaç kişinin öldürülmesi, sonrasında Oden'in hemen değişmesi, akabinde 5 yıllık süre ve tam da o 5 yılın sonunda yine Orochi'nin insanları öldürmesi ve Oden'in isyanı....
 
Tehdit ettikleri şey her neyse, beş yıl sonra aniden yok olmadı ya. Şu anda saldırı kararını alan adam 5 yıl önce de alırdı.


Ayrıca Oden'in idamına gidiyorlar da Oden ne ara yakalandı? :s
Valla o bir çırpıda aklıma gelen bir şeydi. İpuçları var ama sebebi tam olarak çözemedim. Okla vurulan 2 adam gösterildi. Bu sahne çok alakasız ve kopuk. Bu birinci ipucu bence. Ve Oden, gemi ve Kaido hakkında bir şey sordu Orochi'ye. Bu ikinci ipucuydu. Bu net zaten. İpuçları var ama çözemedim.
 
Sen koca ülkenin varisisin, elin sümüklü çakal veledi arkasına Kaido'yu alıp ülkeyi ele geçiriyor, ailene zulmediyor, ve sonunda kaybedip ölüyorsun.

Oden üzerinden serinin en büyük trajedisini gösterecek E. Oda.
 
Ya Halkı için bunları yapmasının da mantığı yok ki. Ülke işgal edilmiş zaten. O kadar macera yaşayan adamın bu kadar saf olması saçma.

Yahu tabi insanlar ölecek.
 
Sonunda karaktere üçüncü boyutu kazandırdı Oda. Önceki hali baya baya iki boyutluydu. Sevmeye başladım denebilir. Bakalım nasıl kotaracak hikayedeki iki büyük(wb ve roger korsanları) boşluğu.......
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık