Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 969 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üye silindi 1004

9 kının içinde hain olması ve diğerlerni kandırması lazım artık onu gösterse bir nebze kurtarır.
9 Kın rezil yapan tek şey bu değil.

1- Ülkeyi koruyamamışlar. Oden'in yükselişi önüne geçememişler.

Diğer günahlarıysa hepsinden daha büyük.

2- Bunlar sadece koruyucu ya da savaşçı değil. Aynı zamanda da danışmanlar. Fakat Oden'i frenlemekten acizler. Oden'i frenleyip bi dur üstadım dinle diyememişler.
 
Güzel poz kesmişler. Belli ki bölümün sonu o sahne. Sonraki bölüm de savaş başlar. En fazla bir sonraki bölüm fb biter. Smoker de 3 bölüm demişti zaten.
 
@モンキー・D・ガープ中将 Dostum sanıyorum 2 tane yeşilin gazına gelip fikrin olmayan konulara bir daha sazan gibi atlamazsın,bunu temenni ediyorum.
Ne alakası var ki? Sazan gibi atlamakla fikirlerimin hala arkasındayım bölümün çıkıp çıkmaması gelen bilgiler ışığında insanların çoşup çoşmaması emip gömmesi kadar normal bir şey yok bence sen kendi fikirlerini bir gözden geçir. Ölü taklidi yapmayın dedikten sonra o aslında kendini biliyora getirmen yorumundan nasıl kaçtığını gösterir birini hedef göstereceksen beni alıntıladığın gibi kişiyi alıntılar ölü taklidine mi yattın diye sorarsın yani geç bu işleri. Ben yeşilcilerle sürekli tartışırım onlardan gaz aldığım falan yok. Buraya spoiler konusunun açılmasının sebebi de odur erken gelen bilgiler ışığında analiz yapıp karakter hakkında fikirlerini sunmak doğaldır eğer o gelen bilgilerin yanlış olduğunu öğrendiğinde tekrardan yeni fikirler yazmak döneklik falan olmuyor sen önce onu bir aklına sok sonra tartışırız seninle de.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık