Oden garibim o kadar yalnız kaldı ki...Zaten kendi memleketinde zor duruma düşmüşken bir darbe de sevenlerinden geldi. Reisi dinlemeden idam ettiler. Ben bile Oden savundum bugün.Hadi hadi. Diğer bilgiler de bizi buna itti biliyorsun
Ben hala merak ediyorum. Acaba içimize sinecek mi bu olayın sebebi
Onu ben birine ithafen yazdım,birilerinin üstüne alınması umrumda değil gördüğün üzere o konuya da hiçbir cevap vermedim çünkü konunun muhattabı şuan burada değil.O zaman millete kalkıp da "ölü taklidine yatmayın" gibi saçma sapan cümleler kurma bir karar ver bu adamlar bir şeyler yazsınlar mı yoksa bölümümü beklesinler ne dediğin belli değil bir dediğin bir dediğini tutmuyor çünkü.
Valla Luffy üzerinden olacaksa olmasın daha iyi.Aynen güzeldi. Sidik yarışından çok kaliteli geyik muhabbet vardı. Bir daha öylesi zor.
Hahaha, başkası üzerinden olmaz. Ne de olsa Luffy, sonunda indirecek Kaido'yu, düşüncesiyle rahattı herkes.Valla Luffy üzerinden olacaksa olmasın daha iyi.
Bege'den tek yemezlerse ışık var demektir. Keşke Bege yetişemese de Wano sonrası Luffy ile birlikte kurtarma operasyonu yapsalar. Malum Luffy'nin 3 dostu zor durumda olacak.@sensey Begenin en güçlü adamlarindan birine lol dif atmış denizci. Dofvari denizci. Acaba adaletin yeni koramiralleri mi bunlar
Oden ve 9 Kın dururken kimse Sanji gömmez artık.@Yubashiri-sama
Sanji'nin çiçeği dama atıldı
Üçünün tipi çok iyi ya yeni denizcilerin. Umarım üçü de Vergo level veya üstü koramiraldir. Coollar yani. Denizcilerden biraz karizma kassin. Amiraller dışı sallanmiyorlarBege'den tek yemezlerse ışık var demektir. Keşke Bege yetişemese de Wano sonrası Luffy ile birlikte kurtarma operasyonu yapsalar. Malum Luffy'nin 3 dostu zor durumda olacak.
Bunlar farklı bir grup muhtemelen. Disiplinsiz biraz serbest bir grup. Başlarında özel biri vardır. Kim acaba.Üçünün tipi çok iyi ya yeni denizcilerin. Umarım üçü de Vergo level veya üstü koramiraldir. Coollar yani. Denizcilerden biraz karizma kassin. Amiraller dışı sallanmiyorlar