Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 968 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
WB'nin kurtarmamasının mantıklı sebebi var mı? Balıkadam adasını kurtarmış di mi?

Eğer bu durumu öğrenip de, Kaido ile ada için 1 kez bile savaşmamışsa bu çok ayıp olacak. :(
Bu fb sahnelerinde çok kopukluk var. Senin dediğin en az bir tanesi, Roger in başka çocuk yapmamış olması ki bilmiyoruz, Oden in şuandaki durumu bazı yerler, havada sanki ..
 
WB'nin kurtarmamasının mantıklı sebebi var mı? Balıkadam adasını kurtarmış di mi?

Eğer bu durumu öğrenip de, Kaido ile ada için 1 kez bile savaşmamışsa bu çok ayıp olacak. :(
Daha Roger, Oden'i istediğinde öyle tepki veren, ayrıldığında o kadar üzülen adamı o duruma sokmaz Oda. Bulur bir çaresini. Demek istediğim bu. :)
 
@Yubashiri-sama Amiralleri aş yonkoları aş lafından çıkıyor.Ace güçleniyordu beyazsakal ayarına geldiğinde zaten kk olmak için hazine bulması kalacaktı geriye.Kimse birşey yapamazdı.Beyazsakalı kk yapmak isterken bile hazine lazım bulduğunda wb istemeyecek tayfanın başına geçme sırası ona geçince de kk olacaktı işte.Tabii mf olayı yaşanmasaydı.
 
O değil de Wb fanlarına saygılar.:sapkali: @RedTeroR ve diğerleri.Roger bu adamdan az da olsa daha güçlüdür farkı koymuştur diyordum ama adam tayfayı dağıttı bile.:hhh: Yara vermesini geçtim beyazsakalı yendiği fb görmeye razı olacağım ama olmadı.Baba cidden çok çok büyükmüş bunu anladık.Korsan kral hayal kırıklığı yarattı.Bari bir yeneydin de öyle hazine bulaydın namına gölge düşürdü.Korsan kral ünvanının balon olduğunu düşünmeye başladım ben aslında.Her hazine bulana korsanların kralı denecekse işimiz var.Sonuçta seride korsanların değeri yaptıkları yağmayla toplam depoladıkları hazine sayısıyla belirlenmiyor öyle bir seri de değil.:artiz:
 
Oden de katil olaymış da ülkesini satmasaymış keşke.. Yazık kos koca Wano nun kapılarını açacaktı güya.. Resimlerde bile Orochi kesemiyor. Ülkesini geçtim ama karısı, çocukları, onun peşinden gelen samuraylar.. O kadar mı değersizmiş?
Oden'in durum sıkıntı maalesef. İlk etapta kötü bir giriş yapsa da iyi sevdirdi kendini. Ancak bu son durumların bahanesi yok tamam kötü biri değil ama ülkesinin durumunu hissettikten sonra macera avına çıkmamalıydı. Sadece eşi değil Kinemonlar bile git dese gitmemeliydi bence. Ha ülkesine değer vermeyen bir karakter olsaydı veya ülkesinin zor durumda olduğunu hissetmemiş olsaydı bir sorun yoktu ama bu haliyle hoş olmadı gerçekten.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık