Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaç kere anlattık bu durumu. Dof, Croco'ya gel bize katıl falan demiyor orada, Croco'ya yaklaşmasının tek sebebi önceden KADIN olmasıyla alakalı, Doflamingo muhtemelen Crocodile kadınken ondan hoşlanıyordu Mf'dede ondan yanaştı ona. E.Oda'nın öyle birşey düşündüğü falan yok yani. GİZLİ BİR MESAJ VAR ORADA ANLAYANA TABİKİ..

Crocodile bu serideki en balon karakterdir, ne kadar kabul edilmesede bu bir gerçektir. G2'siz hakisiz 500 douriki civarı bir güce sahip serinin en ezik Luffy'sine yenilmekten öteye gidemeyecek bir karakter. 46 yaşına kadar geldiği gelişim Alabasta Luffy ile aynıdır, ötesi yok yani. Fanları onu göğe çıkarır ama tekrar çıktığında seriye Buggy KONTENJANINDAN devam edecektir, bir olayı yoktur. Nw'deki Buggy'nin misyonundan bir farkı yok yani.

İşin özü Oda Croco'ya iadei itibar falan yapmadı. Bir çok kişi bu durumu kabullenemesede Croco'nun kadın geçmişiyle Oda onu rezil etme derdinde başka bir amacı yok. Boş atarlarıylada erkek olamamış kadın izlenimi verdi sadece mf'de, herhangi birine birşey yaptığı yok.

Ayrıca Moria'nın Jinbe'den tek yemeside anime filleri, Moria mangada sadece darbe alıyor, yere yıkıldığı falan gösterilmedi, 3 bölüm sonra tümen komutan Curiel'in karşısındaydı, savaş boyuncada ayaktaydı, bir köşede yıkılmış bilinci kapalı değildi.

Ayrıca Moria, Nightmare Luffy'nin saldırılarını almış ve dayanmıştır. Sonrasında gear2+gear3'ün birleşmiş haline yenilmiştir. Nightmare Luffy, Croco'ya bir koysaydı Tb'de Croco teee Alabasta'ya uçardı.

Jozu sahneside bir komedi sahnesidir, üzerinde durmaya gerek yok. Mf ciddiye alınacak bir arc değil zaten.
ok
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık