Law'u havaya atıp Rock Lee gibi tekme manyağı yapar hankok.
Ben bu sıralamanın aynı zamanda güç sıralaması olduğunu da düşünüyorum ama.Hancock bence bu işi bozuyor.Law'dan güçlü olduğunu gram zannetmiyorum kendisinin.
Law'u havaya atıp Rock Lee gibi tekme manyağı yapar hankok.
Ben bu sıralamanın aynı zamanda güç sıralaması olduğunu da düşünüyorum ama.Hancock bence bu işi bozuyor.Law'dan güçlü olduğunu gram zannetmiyorum kendisinin.
Koby'yi yapsın önce.Law'u havaya atıp Rock Lee gibi tekme manyağı yapar hankok.
Bu arada sıralamayı mal WB'nin mal oğlu da bozuyor gibiKoby'yi yapsın önce.
La gerçekleri yazıyorum gerçekleri, kör olmak lazım Croco'nun rezil bir karakter olduğunu görmemek için. Komedi karakteri işte ne üsteliyorsun?Yok herhangi bir konuda da mantıklı bir yorumunu görmedim bu zamana kadar. Sadece ben değil ki bir çok kişi aynı fikirde ve cevap bile yazmıyor pek çok kişi arkadaşın nasıl bir kafa yapısına sahip olduğunu anlayıp.
Onun dışında ben biri bir karakteri eleştiriyor diye onu sevmemezlik niye yapayım yav? Pek çok kişi Croc'u eleştiriyor o arkadaşların nerdeyse hepsini severim.
WB'nin mal oğlu muhtemelen Mihawk'tan sonra en güçlü shichi gibi.Gerçi Mihawk'a bağlı.Weevil ondan da güçlü olabilir xd.Bu arada sıralamayı mal WB'nin mal oğlu da bozuyor gibi
Ooo sen şu an mifakçıları karşına aldınWB'nin mal oğlu muhtemelen Mihawk'tan sonra en güçlü shichi gibi.Gerçi Mihawk'a bağlı.Weevil ondan da güçlü olabilir xd.
Croco ne rezillik yapmış mesela?La gerçekleri yazıyorum gerçekleri, kör olmak lazım Croco'nun rezil bir karakter olduğunu görmemek için. Komedi karakteri işte ne üsteliyorsun?
Bence