Kendi gitmez klonunu yollar.Dof uyanış açar mı Hancock için bunu sorgulamak lazım bence Bence açmaz bu arada.
Kendi gitmez klonunu yollar.Dof uyanış açar mı Hancock için bunu sorgulamak lazım bence Bence açmaz bu arada.
daha iyisi vardı ama buraya atmam, sen onu kullanırsın kesin :dGördüğün en iyi Sanji avatarı :d
doffy tayfası luffy i alamaz çünkü o yonkouDoff tayfası önce Luffy'yi alsın
zaten tayfa alır dedim, kaptan demedimDof tayfası yonko tayfası ile kıyas edilmiyor muydu yaw?
Dayağını yemeden seviye ölçemiyor mu bu adam? Hem bu rezilin seviyesi ne ki seviye ölçsünAçmadı.Seviyeye göre muamele yapıyor Doffy G4 dayağını yemeye başladıktan sonra hemen açtı ama uyanışı
Bence Law alır olası bir dövüşüTamam Dof > Hancock olsun da Law Hancocktan güçlü değildir. Yüzde yüz eminim
Merak ettim bak şimdidaha iyisi vardı ama buraya atmam, sen onu kullanırsın kesin :d
Umarım öyle olmaz. Çünkü acayip çöp bişeydi o. Oda en azından stüdyodan iyi senaryo kurguluyor :TKaido dövüşü bana kalırsa Stampede filmindeki Bullet dövüşü gibi olacak. İzlenim onu verdi.
Dof’un Klonu> Croco-Boy...Kendi gitmez klonunu yollar.
İşte o kadar!Bu mangada, Shimotsuki olmayan kimse ejderha kellesi alamaz!
Doffy'nin gözlem zayıf demek ki Rezilliğinin seviyesini Ray bile çözemez ama katılıyorum.Dayağını yemeden seviye ölçemiyor mu bu adam? Hem bu rezilin seviyesi ne ki seviye ölçsün
Ray önce kendi rezilliğinin seviyesini çözsünDoffy'nin gözlem zayıf demek ki Rezilliğinin seviyesini Ray bile çözemez ama katılıyorum.