Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Geyik] One Piece Seçimleri

Oyunuz kime?


  • Kullanılan toplam oy
    103
  • Anket kapatılmış .
@Jiso tıpkı Dof gibi yanar döner oldu pek şaşırmadım. :artiz:

Zaten Crocodile da biliyordu bunun yanar döner biri olduğunu o yüzden bunu attı başından. :artiz:

Boşuna demedim şu karaktersiz Dof ile aynı yerde adını anmayın Crocodile'ın diye. Yine de Koffy'e rağmen Crocodile'a oy attım. Adam hiç olmazsa dediklerinin arkasında. Ahhh bu Koffy fanları biraz akıllı olsalar...
Ya haahahahah başka yerde kum kum öv hadi burada bile croco övüyor ya sen ne anlarsın iş birliğinden hareketlere bak. Git köşede sables atta kendine gel.

Ya bırak. Kesin sen dedin Akakaniş'e oy at diye.
Hayır .s
Dofy'nin kendisi bile Croco'ya ortaklık teklif etmişken senin onun adına neye dayanrak Croco ile işi olmaz diyorsun. Kendine Dofy fanı falan deme artık. Aforoz edilsen yeri. :(
Burada kazanamazlardı, Doffy Crocoyu peçete gibi kullanıp atacaktı bu nasıl ortaklık, Croco kullanılcanı anlayınca geri bastı.. Doffy samanın yeri yanlış, adamın işi kaos her yerde eli ayağı var.
 
Kimse sevinmesin ve sandıkları terk etmesin. Seçim barajı %10 olduğuna göre meclise 4 parti girdi ve hiçbiri de majör çoğunluğu elde edemedi. Tek başına iktidar yok, çok çılgın koalisyon var.

Hainlerin ihaneti sonucu partimiz %0.3 gibi komik bir yüzdeyle meclise giremedi. Bu ihanet unutulmaz.



Öylelermiş. Kandırıldım ve kalbimden vuruldum. :(


Piyon olmayı seçtiniz. Dofy ve Croco gibi şahlar sizle gurur(!) duyardı. :(


Dofy'nin kendisi bile Croco'ya ortaklık teklif etmişken sen onun adına neye dayanarak Croco ile işi olmaz diyorsun. Kendine Dofy fanı falan deme artık politik piyon. Aforoz edilsen yeri. :(
Meclis koltuk simülasyonu aradım da bulamadım. :D Yoksa bir oy oranlarına göre bir şeyler yapacaktım.
 
Luffy siyasete giriş yaptı. Dayak ile sorunların ''kökten ve gerçek anlamda'' çözülmediğini öğrenince Shanks'ın da desteği ile East Blue'daki köyünden aday adayı olarak ilk adımı attı.
Derdi sorun çözmek olsa bunu anlayabilirdim. Çözdüğü sorunlar da yolda edindiği arkadaşlarına yardım edip onları mutlu etmeye çalışmasının sonucu. Sevdiklerine zarar gelmediği sürece dünya yansa umurunda olmaz.

Bunlarla aynı sofrada oturulmaz artıkın.
Ben odama çekiliyorum, tüm randevularımı iptal edin. Bu acı saçmalığa daha fazla katlanamayacağım.
 
@Jiso

Dof'un bir şey anlamadığı gibi sende bir şey anlamayıp boş boş yaziyorsun işte. Bir kez daha gerçek bir yanar döner fanı olduğunu kanıtladın tebrikler. :D

Crocodile niye bunu başından savdı sanıyorsun. Bir savaşa girecekler Dof tırsak, Dof ağlak hemen bir yerlere sığınmaya çalışacak. Reis böyle şeyleri kabul etmez, sözünün eridir.

Kaybedecekler bile olsa dimdik durur. Yanar dönerlik yapmaz. :artiz:
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık