Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Finale kadar gelme ihtimali yüksek.Ama sonra Burgess ve Diamante’yi geçemez.İkisi de haki kullanıyor alırlar aşağı.Belki Burgess’a oksijen kesme numarası yedirir diyeceğim ama Diamante yemez onu iyi tanıyor.
Diamante, Ceasar'ın gücünü bilse ne yazarki? Kyros'un ataklarıyla yenilmiş bir çöpü Luffy ile 2-3 kez ayrı ayrı dövüşe girmiş adamla bir mi tutalım?

Bak bu o küçümsediğin Ceasar ;

Ceasar, 2 yıl sonraki Luffy'nin kokalı saldırısından kaçıyor ;



Luffy'e zehri nişan alıp tam onikiden tıkıyor ;



Luffy , Magellan'dan dolayı zehre bağışıklık içerisinde ;




Luffy'den hakili '' Jet Mace '' yiyor, Luffy'nin 2 yıl sonraki hakili '' Jet Pistolü '' Px tekliyor. Ceasar bu tip Px tekleyecek bir hakili saldırıyla uçuyor, ama hemen ayağa kalkıyor.



Luffy'e '' Gaz Patlaması '' saldırısını yapıyor ve az biraz folloş ediyor Luffy'i. Luffy zehre karşı bağışıklığı olmasına rağmen yapıyor bak bunu.





Gene hakili Jet Stamp yiyor üstteki sayfada farkedersen, lakin gene ayağa kalkıp ortamdaki Oksineji kesip Luffy'nin işini bitirebiliyor bu adam.





Ardından Smoker, Tashigi ve Hasırşapka tayfasının bir kısmını hemencecik paketlemiş vaziyette gördüğün üzere ;



Gelelim 2.dövüşe ;
Luffy'den hakili bir saldırı daha alıyor ama dayanıyor her zamanki gibi ;






Luffy yakalamaya çalışırken Ceasar atlatıyor ve ateşle gaz karışımı bir saldırıda bulunuyor , Luffy en az '' Soru '' hızında bir karakter olduğu için kaçıyor ;





Ceasar gene ortamdaki Oksijeni kesecekken, Luffy çevik manevralarla son anda kurtuluyor ;



Luffy hakili Jet Pistol atıyor Cc darbeyi alma hasarını en aza indirgesede, gene darbeyi alıyor aslında burada, kan bile çizilmiş burnunda ama adam dayanıyor.





Adamın Gaz kılıcı bile var, gaz kılıcıyla etrafta geniş alevler yayabiliyor, Luffy'nin 2 yıl sonraki G2 hızınıda hafife almamak gerekli, sıradan bir koramiral ' Soru '' sunun çok çok üzerinde bir hız bu, bu hızla Luffy bu tip güçlü saldırılardan hala kaçınabiliyor. Ceasar'ın ALEVLİ GAZ saldırısından Luffy lastik boynunu uzatarak kaçınıyor.



Dövüş Monet'in gelmesiyle yarıda kesiliyor. Sonrasında 2.roundun diğer yarısı var daha oraya geçelim.



Burada Luffy, Cc'nin işini tamamen bitirebilmek için g3 Koka Pistol atıyor (Ejder formundaki SARHOŞ Kaido'yu GIDIKLAYABİLEN saldırı ) , Ceasar ise saldırıyı çok az alıyor, tamamen alsa işi biterdi muhtemelen, ama hakili G3 Pistol aşağısı çoğu saldırıya dayanacak kalibrede adam, hakili g3 pistolüde birazcık alsada saldırıyı alıyor ve dayanıyor.



Gene Luffy'den Kokalı sağlam bir yumruk daha yiyor ;



Adam dayanmaya devam ediyor ve sonrasında Gastille gibi Büyük Patlama şiddetinde güçlü saldırısını yapıyor. Metal Demiri eritiyor adam saldırısıyla, güçlü bir atak yani.



Luffy çok hızlı bir karakter olduğu için hemen Ceasar'ın yanında beliriveriyor ve hakili yumruğu koyuyor yine ;



TÜM BUNLARDAN SONRA HALA DÖVÜŞMEYE DEVAM EDEN BİR CEASAR VAR.

Luffy finalde Kokalı Gear3 Bazuka ile işini bitirmek için vuruyor, lakin Ceasar gene bilincini kaybetmiyor, epey bitkin düşmüş olan, Dressrosa'ya kaçmaya çalışan Ceasar , Ussop'un attığı kairoseki ile yakalanıyor. Adamın işini gear3+koka bile tam bitiremedi yani.

Bu adam öyle Diamante'nin gücünü bilmesiyle yeneceği birisi değil. Haki kullanmasıda birşey ifade etmez, Diamante'de Ceasar'ın işini bitirecek ne haki gördün?

Adam Luffy'i 2.dövüşte bile epey zorladı, Luffy onun oksijen kesme gücünü bilmesine rağmen '' Çevik '' bir karakter olduğu için atlatabildi o atakları. Diamante'nin dövüş kabiliyeti, Luffy'nin tırnağı bile etmez.

Bakma sen adamın kalbi milletin elinde cücük oldu, yoksa öyle yerin dibine sokulacak birisi değil. Adamı bir daha gördüğümüz zamanda muhtemelen Doflamingo'yu kurtarmak için İmpel Down bastığı zaman olacak, at fava bekleyin o zaman görürüz.
 
Adam Doffy ile konuşmuyor bile. Tek taraflı bir güven söz konusu. Ayrıca dediğim gibi babasını gözünün önünde katletmiş bir adamın peşinden gidecek türde bir insan değil Rocinante.
Doff'un güvenine ihanet ediyor Roşi. O güven ortamının oluşması için de baya baya çaba sarf ediyor. Bunun adı ihanettir aga. Doff şeytanın op dünyasında zuhur etmiş hali bile olsa, yapılan şeyi değiştirmiyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık