Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 967: Roger'ın Macerası

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    273
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya bir sonraki bölüm oden başlayacak ve 1 2 bölüm sonra oden ölecek gibi ve muhteşem bir komplo teorim var oden ölürken odenin ölmesini izleyenler arasında bence fujitora reis de olacak ve bu gördükleri karşısında gözlerini oyacak gibi geliyor bana
 
Smoker san, bu laugh tale olayı ile ilgili ne düşünüyosun ? Roger one piece e bildiğin komik fıkra/masal muamelesi yapıyor.

Bir süredir aklımda wg nin aslında antik krallık olduğu, Joy Boy ve tayfasının koran olduğu var. Bence antik krallık şimdiki world goverment gibiydi, Joy Boy insanları ayaklandırdı devrimciler gibi özgürlük için ama wg 20 ülkeyle antlaşma yaptı (kendileri 21. üye IM onlardan) onlara dünyayı vadetti ve kara propaganda yaptı, ancient kingdom yani aslında kendilerini kötü göstermeye başladılar ve yeni bir düzen kurup bu düzenin halkı antik krallıktak kurtaracağını söylediler, halkı bir şekilde Joy Boy ve devrimci ordusunun aslında antik krallık olduğuna inandırıp halkı Joy Boy a kaşı savaştırdılar, Joy Boy wano ülkesi ile gizliden anlaşıp kendi hikayesini taşlara yazdırdı.

Aklımdakiler yarım yamalak bu, buna antik silahlarda eklenebilir mantık çerçevesinde ama tek sıkıntı D. mevzusu, ben D. lerin Joy Boyun tayfası olduğunu düşünüyorum, Joy Boy ölünce, onun hayalini gerçeğe dönüştürmeye adadılar kendilerini, bu yüzden isimlerine D. eklediler, burda D. nin anlamı Joy Boy un gülüşüne atıf olabilir ama bence onların jolly roger ında D. harfi yada benzeri bir simge vardı.

D. konusundan tam emin değilim ama.

Ahalı şu aklımdaki düşünceye bir yorum yapın, olabilitesi varmı ?
Olabilir, ihtimaller dahilinde. Ancak öğrenilen bilgiler göz önüne alındığında, düşük bir ihtimal olduğunu söyleyebilirim.
 
Roger gördüğü şeylerin kendi için olmadığını anladı ve güldü. Çevir kazı yanmasın hesabı. Lütfüyü bekliyor orda. Gerçi oraya vardığında tek gördüğü eski bir harita olur tek ada ve bir kısmında x vardır. Falan filan.
 
Şimdi yanlış anlaşılmasın, bu bölümleri ben de çok seviyorum ama "en"ler eskide kaldı bee...
https://mangalife.us/read-online/One-Piece-chapter-81.html
https://mangalife.us/read-online/One-Piece-chapter-225.html
https://mangalife.us/read-online/One-Piece-chapter-232.html
https://mangalife.us/read-online/One-Piece-chapter-398.html
https://mangalife.us/read-online/One-Piece-chapter-427.html
https://mangalife.us/read-online/One-Piece-chapter-485.html

Şöyle bölümler yeni yakın çıksa sitenin tepkisi ne olurdu acaba? 2 yıl aradan sonra Kata dövüşü dışında bu kadar kaliteli bölümler çıktığını düşünmüyorum. Bu bölüm de dahil.
Bellamy dışında her bölüm gözlerimi doldurdu, aşırı duygulandım.
Şimdi şunlara bi bakınca hak veriyorum bu bölüm onların seviyesinde değil hakikaten.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık