Bu kutsal ejderlerden dolayı D.nin anlamını biliyor olabilirler sonuçta aktarılmışki Dofy bile korkmuştu ama tam anlamı nedir bilmiyorum. O adaya ayak basıldığı zaman dünya hükümetini yok edebilecek güçleri çözmüş olucaklar durduk yere Roger o adaya ayak bastı diye Korsanlar Kralı ilan edilmemesi lazım dünya hükümetinin istemediği birşey bu özellikle bir D.nin oraya gitmesi iyice telaşa sokmuş bunları buradan anladım. Ben one piece konusuna takıldım Rayleigh denizleri fethettikten sonra Roger korsanlar kralı ilan edildi demişti one piece hazinesi biliniyormuydu önceden çoçuklara anlatılan bir masalmıydı Roger hazinemi istiyorsanız gidip onu alın diyordu Roger hem o masalı onaylamış oldu hemde korsançağını başlattı son olarakta orayı bulucak kişi gerçekten güçlü biri olmalı bunu istiyordu Roger'ın WBye rafteli tarif etmek istemesi ve Rayleigh Luffy e gerçekten güçlü olmalısın fethetmek istiyorsan dediğinde Roger Rayleigh WB de dahil hem güçlü biri hemde imkansızın peşinden koşan biri olmasını istiyor. Teach hem D. olması hemde güçlü olmasına rağmen WB Roger'ın beklediği adam sen değilsin demesi burada ne düşündüğünü anlamadım WB teachin güçlü olduğunu anlamıştı buradada bir sıkıntı var aslında. Bölümlerden bi tek bunu anladım.Şu da var. Eğer sengoku ve garp D.'bin anlamı tarih ve hükümetin işleyişini biliyorlarsa ve görünen o ki garp dürüst bir kişiliği var ve sengoku da biraz o yollu. Niye karşı çıkmadılar bazı şeylere.
Sengoku law ile konuştuğunda D. ler hakkında biraz malumat verdi. Yani biliyor olduğu kadar. Acaba bulunduğu konum yada organizasyonun derinliğinden dolayı mı birşey yapmadılar?
Son düzenleme: