1
14'üne kadar yok.Haftaya bölüm var mı ?
14'üne kadar yok.Haftaya bölüm var mı ?
17 değil miydi ?1
14'üne kadar yok.
İngilizce çevirisinde feci sıkıntılar var son bölümde. Kıyamet Günü falan filan yokmuş orada.Bu sahnede Sharly açıkça doğmamış denizkızı prensesi hatta kıyamet gününden bahsediyor. Nedense Luffy den bahsetmiyor.Niye? Göremediği için mi yada görüyor da bize mi gösterilmiyor merak ediyorum doğrusu ...
Eğer 2. şıksa Roger için bu epey büyük bir haber çünkü. Niye derseniz Roger , Raftel de öğrendikleri D klanı meselesi, kayıp yüzyıl ve denizkızı prensesini bir araya getirdiğinde kafasında oluşan resim kahinin bahsettiği Monkey D. Luffy nin uzun zamandır beklenilen kurtarıcı olduğunu mutlaka düşündürmüş mutlaka...
Ölürken Luffy nin RAFTEL'İ bulmasını kolaylaştırmak için One piece den bilerek bahsetmiş hatta bu çağrının direk Luffy e olduğunu (aynı 3d2y şifresi gibi) bana ciddi ciddi düşündürüyor.Tabi ki bunları düşünmemi sağlayan tek kişi kahin Sharly
Kıyamet değilde felaket günü diye geçiyor.Bence fark yokİngilizce çevirisinde feci sıkıntılar var son bölümde. Kıyamet Günü falan filan yokmuş orada.
Bu daha sonra düzenlenmiş İngilizce yeni çeviri, sanki farklı bölüm gibi.
https://imgur.com/a/l2ZyKDZ
Hacım attığım linke baktın mı? Hemen felaket günü diyorsun.Kıyamet değilde felaket günü diye geçiyor.Bence fark yok
telden bakınca gördüm netten açılmadı bro ...Hacım attığım linke baktın mı? Hemen felaket günü diyorsun.