Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 967: Roger'ın Macerası

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    273
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy' nin izledigi yoldan dolayı şanslı oldugu düşünülüyor ama gözden kaçan bir yer var. Grandline girişinde tayfaya kullandıkları log posu crocus veriyor. Crocus bunu hem hasir şapkanin hatrına hemde luffynin karakterine veriyor bence. O yoldan tesadüfen değil crocusun planina göre gidiyor.

Ayrıca kayıp kitabe hakkinda bir teorim var. Kitabe devrimcilerin elindeydi. Ama kara sakal adayı basınca karasakal son kitabeyi ele geçirdi.
O kitabe Devrimcilerde olsaydı Robinin kesin haberi olurdu. Zouda kırmızı ponegrifi görünce ilk defa bu renkte bi ponegrif gördüğünü ifade ediyor zaten.
 
Evet. Japoncasında (yanlış olmasın) rafuteru diye geçiyor(Japoncada R-L ayrım pek yok, not düşelim). Hatta bazı yerlerde Ruffy görmüş olabilirsin, Viz ilk ciltlerde Zolo kullandığı için değiştirmek istemediği için halen Zolo diye geçiyor Zoro mesela, örnekler çoğaltılabilir. Bir manası var mı yok mu belli değildi o yüzden. Romanizasyonlar çıkmaya başladıkça bunların manaları da anlaşılmaya başladı. Marie Joa oldu Marie Geoise, Reverie oldu Lev Ely, Raftel de oldu Laugh Tale. Japonca okurken iki taraf da aynı.
Biraz geç gördüm, kusura bakmayın. Cevabınız için çok teşekkür ederim, fazlasıyla açıklayıcı olmuş. :)
 
Kitabe elbafta bence. Daha önce de yazdım. Yaz bunu. Şuan da en gizemli yer elbaft gibi kalıyor.
Ben geçen Elbaf dedim daha sonra Teach dedim eskiden Im deki hasır şapka açıklanana kadar Imde diyordum. Yani biri tutar büyük ihtimal. Günü gelir bakın ben demiştim diyeceğim :D Nusret para parayı çeker diye tonla kupon almış bnmki de o hesap:flaugh:
 
8 verim Shanks gibi olasılığı var. Hem balık adam adasının eski yönetimi olması hem Teach in WB adalarını ele geçirmesi Marco'nun mesaj yollaması ne diyebilir aklıma sadece o geliyor. WB korsan kral olmak istemiyordu kendi yaşarkende başkasının korsanlar kralı olmasını istememiş olabilir o öldükten sonrada WB nin MF de Luffy desteklemesi Marco içinde bi karar mekanizması oluşturmuş olabilir tayfasını tehlikeye atmamak için bilinmemişde olabilir WB de olduğu Teach tayfada olduğu için alınırken görmüştür ama yerini çoğu kişi bilmiyordur.
Diğer iki yonkouda varsa wb olma durumu normal olarak daha yüksek bir ihtimal olurdu.
Wb nin kitabeyi bulma ihtimali çok fazla, balıkadam adası kendi bölgeleri, ancak bazı handikaplar var...

Wb reisin Raftel, kitabeler umrunda değil , hazine için kolunu kaldırmaz, D.ne olduğu ile ilgilenmiyor bile, KK olmak için koltuğundan bile kalkmaz. Neden BAA poneyi alsın, balıkadamlar rica ederse ki öyle olacağını sanmam, Marcolar BB'nin yağmasından korumak için almışlar mıdır.
Bence hayır Odanın iki defa yenilmiş Wb tayfasına son poneyi verip konuyu ordan işlemesi yerine, Shanks yada Karasakala yada denizcilere yada diğer ihtimalleri seçip senaryoyu işlemesi daha mantıklı ve oturaklı geliyor bana...
 
Bu kutsal ejderlerden dolayı D.nin anlamını biliyor olabilirler sonuçta aktarılmışki Dofy bile korkmuştu ama tam anlamı nedir bilmiyorum. O adaya ayak basıldığı zaman dünya hükümetini yok edebilecek güçleri çözmüş olucaklar durduk yere Roger o adaya ayak bastı diye Korsanlar Kralı ilan edilmemesi lazım dünya hükümetinin istemediği birşey bu özellikle bir D.nin oraya gitmesi iyice telaşa sokmuş bunları buradan anladım. Ben one piece konusuna takıldım Rayleigh denizleri fethettikten sonra Roger korsanlar kralı ilan edildi demişti one piece hazinesi biliniyormuydu önceden çoçuklara anlatılan bir masalmıydı Roger hazinemi istiyorsanız gidip onu alın diyordu Roger hem o masalı onaylamış oldu hemde korsançağını başlattı son olarakta orayı bulucak kişi gerçekten güçlü biri olmalı bunu istiyordu Roger'ın WBye rafteli tarif etmek istemesi ve Rayleigh Luffy e gerçekten güçlü olmalısın fethetmek istiyorsan dediğinde Roger Rayleigh WB de dahil hem güçlü biri hemde imkansızın peşinden koşan biri olmasını istiyor. Teach hem D. olması hemde güçlü olmasına rağmen WB Roger'ın beklediği adam sen değilsin demesi burada ne düşündüğünü anlamadım WB teachin güçlü olduğunu anlamıştı buradada bir sıkıntı var aslında. Bölümlerden bi tek bunu anladım.
Teach güçlü ve kurnaz tek sıkıntısı büyük ihtimal aşırı öz güven wb'nin demesiyle. Ayrıca plan yaptıysa eğer phoneleri okuma olayını da hesaba katmıştır muhtemelen ve bedeni hakkındaki gizem de hala gizliliğini koruyor. Gerçekten kötü hakkını veriyor :respect:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık