Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 967 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üye silindi 5781

Hazinenin İmu ile fazlasıyla bağlantılı olduğu belli değil mi? Ben sabahleyin her ne kadar teorime tutmayacak heralde desem de şimdi fikrimi değiştirdim. Roger , Joyboy'un önlerine Imu'nun boş lahitini koyduğunu ve buna da One Piece hazinesi denildigini gorunce gülmesi doğal geldi bana. Acayip bir hazine bekleniyordu lakin boş bir lahit çıktı. Gaimon'u hatırlıyorsunuzdur. Luffy , onun hazinelerinin boş olduğunu görünce onun da ilk tepkisi gülmek olmuştu.
 
Bölüm harika ....Roger hazineye bakıp gülüyor.Gülünecek ne var ...Buldu diye mi gülüyor yoksa başka bir anlamı mı var.Ne olursa olsun ortada 800 yıllık D. lere ait bir yenilgi var. WB Ace nin ölümünün ardından söylediği sözlere bakalım.Çok anlamlıydı ve tamamen D lere ve devasa savasa büyük bir gönderme vardı.


one piece = Tek parça anlamına geliyor.Peki başına D koyarsak ne olur ?

"D"one piece =Bitmiş/tamamlanmış parça demek ...Basit bir kelime oyunu gibi .Tabi ki ki bu başa gelen D normalde D klanının D si. Yani one piece i bir D ele geçirirse parçayı yada bir puzzleli tamamlamış veya bitirmiş oluyor.
Sözün özü one piece i yanlızca bir D tamamlayabilir.TamamlAnacak şey nedir derseniz ben Wb nin sözlerinden de anlaşılacağı üzere bir intikam görevi derim.


 
Son düzenleme:
Bence Roger'ın derdi hazine falan değildi. Adam sadece oraya gitmek istedi. Hazine peşinde olsa Skypeia'daki altınları yanına alırdı, ama orada bıraktı.
En büyük hazine vurgusu var. Bu yüzden umursamıyor diğerlerini. Ayrıca daha gizli olanı ve kimsenin bulamadığını bulmak daha cezbedici gelmiş. Hem en büyük hazineyi alma hem de "en muhteşem korsan" olma tutkusuyla diğer hazineleri görmezden gelmiş sanırım. Vaktinin kalmamış olması da ayrı bir neden.

 
Zavallı robin ciddi ciddi bu ayyaş herife tarih sordu. bir de sizin cevap bizimkinden farklı olabilir diye maceraya araştırmacı bir yön kattı :D Usopp one piece'i sorduğunda ufak bir hasss çekti içinden ama sonrasında luffy söyleme ben kral olucam deyince rahatladı rayligh. adamın işi gücü milletle alay etmek. rogera duyduğu kin yüzünden aynı onun gibi davranan luffy'yi raftele yönlendiriyor şimdi. luffy'nin hani burada bir şey yok diyen suratını hayal edip kahkahalar eşliğinde içiyor reyis shakky ile.
 
Sondaki sahne baktıkça daha dokunaklı hale geliyor. Tarif edemediğim bir güzelliği var. Katıla katıla gülüyorlar ama çok da hüzünlü.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık