Herkes en çok güleceği şey olarak görebilir hazineyi.Yani hazine her bakan kişiye o şekilde görünebilir.Her bakan farklı birşey görüyorsa bütün tayfa neden gülsün?
Herkes en çok güleceği şey olarak görebilir hazineyi.Yani hazine her bakan kişiye o şekilde görünebilir.Her bakan farklı birşey görüyorsa bütün tayfa neden gülsün?
Bu denklemin eşiti; her yer her yerde :/Oda gerçek bir hazinenin olduğunu ve tayfadaki herkesi tatmin edeceğini söylemişti. Gerçek hazine vardır ama asıl hazine o değildir bence.
Vardı ya Ray. Gaban'ın arkasındaki o...Herkesin güldüğü sahnede Ray’i aradı gözlerim ama yok sanırım. Oda’nın karizmatik erkek anlayışının böyle duygusuz kabız adamlardan ibaret olması sıktı artık... Heh oraya Ray’i gülünç bi surat ifadesi ile çizmediğin için karakterin ciddiyeti çok arttı gözümüzde.
Hayır, Xebec God Valley'de yenildi. (Adanın ismi buydu sanırım Türkçesi de Tanrı vadisiydi diye hatırlıyorum)
Hee doğru doğru ben arada eski bölümleri okuyayım bari.Rocksu orada değil God Valley'de yendiler
Raftel Japoncada Rafuteru şeklinde okunuyor. Bunu Oda böyle romanize etmiş. Laugh Tale diye
Top sakal nerede Gözlük falan da yokVardı ya Ray. Gaban'ın arkasındaki o...
Gag sahnede kullandı Reyliyi. Çok ciddiyetli durmuyor bu bölümdeHerkesin güldüğü sahnede Ray’i aradı gözlerim ama yok sanırım. Oda’nın karizmatik erkek anlayışının böyle duygusuz kabız adamlardan ibaret olması sıktı artık... Heh oraya Ray’i gülünç bi surat ifadesi ile çizmediğin için karakterin ciddiyeti çok arttı gözümüzde.
Ama sanki kim baksa gülecekmiş gibi gelmiyor mu size de? Hem Rayleigh'nin siz başka birşey bulabilirsiniz dediği şeyin herkesin güldüğü bu şey olduğundan emin miyiz? Bu belki de herşeyi çözdükten sonra insanlar eğlensin diye yazılan başka birşey olamaz mı ?Herkes en çok güleceği şey olarak görebilir hazineyi.Yani hazine her bakan kişiye o şekilde görünebilir.
Çizmeyi unutmuştur, kıyafeti aynı Ray'in kıyafeti. Aynı bölümde zaten ağzında yemek varken de kaçıyordu, gülerken de çizmiştir.Top sakal nerede Gözlük falan da yok
Ben üzücü bir şey diye bekliyordum hazineyi. Ne bileyim D.'lerin tarihi hükümet yaptırımları. Belki oda bilerek yaptı ters köşe için.Herkes en çok güleceği şey olarak görebilir hazineyi.Yani hazine her bakan kişiye o şekilde görünebilir.