Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok kardeş, düşünüyorum düşünüyorum olmuyor. Doluya koyuyorum almıyor, boşa koyuyorum dolmuyor.:hmm:

Dünya Hükümeti Rouge'u ya bulamadı ya da doğumdan çok kısa bir süre önce buldu. Çünkü hamileliğinin 12. ayında 15. ayında falan bulmuş olsalar, şüpheyi üstünden attığı için bu hamileliği devam ettirme ihtiyacı kalmayacağı için doğurması gerekirdi.
Sonuçta bu yaptığı doğaya ters. Sadece kendi hayatını değil, bebeğinin hayatını da tehlikeye atıyor.
Yani ya bulunursam korkusuyla çocuğu tutabileceği kadar tuttu ve bulunamadı ya da dayanma sınırına geldiğinde (tesadüf o ki) Dünya Hükümeti bunu buldu, hamile olduğunu gördü ve bıraktı.
Muhtemelen ısrarla doğurmamış olmasının sebebi, bebek doğduktan sonra kimlik teyitinin yapılmasına olanak sağlanıyor olması. Ama Roger'ın ölümünden yıllar sonra, zamanında yakınlık kurduğu bir kadın hamile halde bulunursa ardı araştırılmaz. Hani ortada bebek olsa bir şey yapılabilir de, hamile kadına napacan?

Yani Rogue zaten biliniyordu, araştırılmıştı, Sengoku şüpheleniyordu, isim yapınca her şey netleşti falan hikaye.
Kadının olduğu ada biliniyor olsa zaten 20 ay hamile kaldığı anlaşılırdı ve bu olay otomatikman bunu eleverirdi. Muhtemelen hamile hamile gezdi. Ya da kimsenin kendisini bulamayacağı bir yerde saklandı...
Yok. Çıkılmıyor işin içinden.

Ama dediğime çıkıyor gene sonuç. %90 Garp yumurtladı gerçekleri. :artiz:
 

Üye silindi 1004

Daha doğmamışken öldürmek için Ace'i arayan insanların, korsan haline Shicibukai'lik teklif etmesi olasılığı bana mantıklı gelmiyor. Bu yüzden o sıralar Ace'in aradıkları çocuk olduğunu bilmediklerini düşünüyorum.
Tam aksine. Jinbei, Doffy, Hancock, Ayıboğan ve hatta Buggy sırf güçlü oldukları için Shicibukai yapılmadı. Politik kaygıları var. Ace kabul etmezdi fakat kabul etse WG'ın yapacağı sükse Korsanlar Çağını bile sarsardı.
 
Tam aksine. Jinbei, Doffy, Hancock, Ayıboğan ve hatta Buggy'i sırf güçlü oldukları için Shicibukai yapılmadı. Politik kaygıları var. Ace kabul etmezdi fakat kabul etse WG'ın yapacağı sükse Korsanlar Çağını bile sarsardı.
Ya hele denizci olduğunu düşünsene. Korsan Kralın çocuğu bile adaletin yanında diye ne reklam yaparlardı.
 
Tam aksine. Jinbei, Doffy, Hancock, Ayıboğan ve hatta Buggy sırf güçlü oldukları için Shicibukai yapılmadı. Politik kaygıları var. Ace kabul etmezdi fakat kabul etse WG'ın yapacağı sükse Korsanlar Çağını bile sarsardı.
Evet bu olasılık mantıklı. Ama ortada bu çocuğun daha anne karnındayken öldürülmek için arandığı gerçeği ve yakalandıktan sonra apar topar idama götürüldüğü gerçeği var.

Yani Roger'ın çocuğuna karşı birazcık ılımlı olma imkanları olsa zaten baştan öldürmek için aramazlardı. Yani çocuğu alıkoyma gibi bir ihtimalleri olsa falan bu dediğine katılabilirdim ama diğer durumlarla birleşince bu teklifi Roger'ın çocuğuna yaptıklarını düşünmüyorum.
 
İlk gördüğümde sandım ki, Buggy Arı kovanı adasında Rocks üyesi Kaptan John'un hazinesini arıyor. Ama 925 tekrar bakınca farklı olduğunu gördüm. Hem Buggy o zamandan Yeni Dünyaya girmiş demek oluyor bu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık