Öyle deme şimdi. Zaten Killer'e lolo yaptıklarından beri üzülüyorum onun adına. Tayfa dışı One Piece 101 adlı dersi veriyor bize bedavaPıçakçıyı çağırmasaydın iyiydi. :S
Öyle deme şimdi. Zaten Killer'e lolo yaptıklarından beri üzülüyorum onun adına. Tayfa dışı One Piece 101 adlı dersi veriyor bize bedavaPıçakçıyı çağırmasaydın iyiydi. :S
Lastiklerle hala muhabbet mi ediyon gintama reyiz, adamları doğa kabul etmiyor sie çekiyor içine almıyor :/Yok yahu işin dalgasındayım. @RedTeroR reyiz yalnız değildir!!!
Ama evrende kurallar Lütfü reyize biraz daha yumuşak sanki.
Bak @Eustass Captain Kidd krala. Çarmıh sevgisinden asla vazgeçmedi!! Kaido kaydı adama ama yo yo yo. İnanmaya devam etti
Şaka bir yan karakterler daha çok ilgimi çekiyor bu tarz serilerde
Reydin yeşilin en güzel tonu ona kıyamıyom :/Lastiklerle hala muhabbet mi ediyon gintama reyiz, adamları doğa kabul etmiyor sie çekiyor içine almıyor :/
şirin görünmek için avatarı değişmiyor zaten.Arada laf sokup kaçıyor şu sıralar.Bir Mihawklık söz konusu ama bilemedim :/Reydin yeşilin en güzel tonu ona kıyamıyom :/
Yeşil falan derken hayırdır biz bilmeden koklamaya başladı o daReydin yeşilin en güzel tonu ona kıyamıyom :/
@Eustass Captain Kidd kralın dediği gibi gizli Milowk seviciliği var reydin gardaşımınYeşil falan derken hayırdır biz bilmeden koklamaya başladı o da
Avatar hariç de yeşildir belkişirin görünmek için avatarı değişmiyor zaten.Arada laf sokup kaçıyor şu sıralar.Bir Mihawklık söz konusu ama bilemedim :/
En az amiral ne ya adam bildiğin Mihawk hateri@Eustass Captain Kidd kralın dediği gibi gizli Milowk seviciliği var reydin gardaşımın
Gerçi şimdi sevicilik demeyeyim en az amiral demişliği vardı
Sezar'ın hakkı Sezar'a modunda takılıyor görmedim ben Milowk'un gücünü gömdüğünü. Nasıl gömer yonkou değildir der falan onların karşısında gömer... Ben kefilimEn az amiral ne ya adam bildiğin Mihawk hateri
Lastik lobisi güçlü yalnız :/@RocheFelix baştan aşağı yeşil o.Küçükken kazana düşmüş.Odun israfına karşı olmasan çoktan çarmıhlamıştım.