Öyle deme şimdi. Zaten Killer'e lolo yaptıklarından beri üzülüyorum onun adına. Tayfa dışı One Piece 101 adlı dersi veriyor bize bedavaPıçakçıyı çağırmasaydın iyiydi. :S

Öyle deme şimdi. Zaten Killer'e lolo yaptıklarından beri üzülüyorum onun adına. Tayfa dışı One Piece 101 adlı dersi veriyor bize bedavaPıçakçıyı çağırmasaydın iyiydi. :S
Lastiklerle hala muhabbet mi ediyon gintama reyiz, adamları doğa kabul etmiyor sie çekiyor içine almıyor :/Yok yahu işin dalgasındayım. @RedTeroR reyiz yalnız değildir!!!
Ama evrende kurallar Lütfü reyize biraz daha yumuşak sanki.
Bak @Eustass Captain Kidd krala. Çarmıh sevgisinden asla vazgeçmedi!! Kaido kaydı adama ama yo yo yo. İnanmaya devam etti
Şaka bir yan karakterler daha çok ilgimi çekiyor bu tarz serilerde![]()
Reydin yeşilin en güzel tonu ona kıyamıyom :/Lastiklerle hala muhabbet mi ediyon gintama reyiz, adamları doğa kabul etmiyor sie çekiyor içine almıyor :/
şirin görünmek için avatarı değişmiyor zaten.Arada laf sokup kaçıyor şu sıralar.Bir Mihawklık söz konusu ama bilemedim :/Reydin yeşilin en güzel tonu ona kıyamıyom :/
Yeşil falan derken hayırdır biz bilmeden koklamaya başladı o daReydin yeşilin en güzel tonu ona kıyamıyom :/
@Eustass Captain Kidd kralın dediği gibi gizli Milowk seviciliği var reydin gardaşımınYeşil falan derken hayırdır biz bilmeden koklamaya başladı o da![]()
Avatar hariç de yeşildir belkişirin görünmek için avatarı değişmiyor zaten.Arada laf sokup kaçıyor şu sıralar.Bir Mihawklık söz konusu ama bilemedim :/
En az amiral ne ya adam bildiğin Mihawk hateri@Eustass Captain Kidd kralın dediği gibi gizli Milowk seviciliği var reydin gardaşımın
Gerçi şimdi sevicilik demeyeyim en az amiral demişliği vardı
Avatar hariç de yeşildir belki![]()
Sezar'ın hakkı Sezar'a modunda takılıyor görmedim ben Milowk'un gücünü gömdüğünü. Nasıl gömer yonkou değildir der falan onların karşısında gömer... Ben kefilimEn az amiral ne ya adam bildiğin Mihawk hateri![]()
Lastik lobisi güçlü yalnız :/@RocheFelix baştan aşağı yeşil o.Küçükken kazana düşmüş.Odun israfına karşı olmasan çoktan çarmıhlamıştım.