Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] The Witcher (2019-)

Diziyi beğendiniz mi?

  • Evet, beğendim.

    Kullanılan: 10 45.5%
  • Hayır, beğenmedim.

    Kullanılan: 12 54.5%

  • Kullanılan toplam oy
    22
Birincisi witchier'a oyun çevirisinde "Efsunger" gibi bana göre havalı ve güzel bir isim verilmişken neden dizi çevirisinde kullanmamışlar anlamadım. İkincisi Ben witcher'ı buradakilerin çeyreği kadar bilmem.Izleniyor mu evet kendini izletiyor fakat witcher'ı benim kadar bilen veya bilmeyen izlerken daha iyisini yapabileceklerken neden yapmamışlar düşüncesi kafanızı meşgul ediyor
Yani kötü değil aslında da SJW uğruna çorba etmişler diziyi. Çeşitli aktörleri değiştirselerdi on numara beş yıldız olurdu o zaman. Yoksa çoğu açıdan güzel bir dizi.
 
6. Bölüme kadar izledim bu dizide bir olmamışlık var ama çözemedim. Anlatmak istediğini anlatamıyor gibi.
 
Son zamanlarda 4 tane tane dizi izledim. The Haunt, Mandolorian, Witcher ve Mindhunters üçü Netflix yapımı arkadaşların netflix antipatisi falan var sanırım. Onu geçersek aralarında en leşi Witcher'dı bana göre. Henry Cavill'in oyunculuk olarak pek bir şey yaptığını da düşünmüyorum, baya övüldüğünü gördüm de.
Hikaye, Kurgu, Görsellik olarak 4 yapım içinde en leşiydi bana göre Witcher. The Haunt konu olarak aralarında belkide en ilginç olmayanı lakin adamların bir anlatım tarzı var seni içine alıyor geriyor. Hele bir 6. bölüm var gerilim nasıl yaratılır ders vermiş adamlar. MindHunters Fincher babanın çektiği bölümlerdeki kaliteyi alıyorsunuz. Ben kişisel olarak büyük hikayeleri çok beğenmem sonunu genelde hep toplarlayamıyorlar. Bknz: Lost, GOT, FMA vs. vs. gider, SW evrenin bütün filmlerini işlerini takip etmeme rağmen fazla overrated bulurum, The Mandolorian bence baya olmuş hikayesel olarak pek bişey olmasa da kötü diyemiyorsunuz. Kendi içinde sizi sarıyor. Evrene diğer bahsettiğim 3 dizide alıyor sizi. Bu Witcher başka birşey yapmak istemiş izleyicilerin kafasını karıştırayım zamanları anlamasınlar falan. Değişik bir şekilde bağlayayım demiş ama olmamış. Ciri ile Geralt buluşması için çektikleri sezonun buluşma olayının saçmalığı basitliği alakasızlığından bahsetmek bile istemiyorum. Oyunculukların hepsi kötü Ciri'nin nenesi harici.
 
Ciri ile Geralt buluşması için çektikleri sezonun buluşma olayının saçmalığı basitliği alakasızlığından bahsetmek bile istemiyorum. Oyunculukların hepsi kötü Ciri'nin nenesi harici.
Arkadaş şu kadının çapında üç beş tane daha oyuncu bulsalar dizi şimdikinin en az üç misli sevilirdi.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık