7 ve 8'i ben de izlemedim. Krallıkları merak ettim. Onların geçmişlerini vs. İnsanların farklı ırklarla olan ilişkilerini ve geçmişlerini merak ettim. Witcher'ların geçmişini merak ettim. Başka Witcher yan karakter görür müyüz onu merak ediyorum. Büyücüler ne ayak onu merak ediyorum.Kitapçılar konusunda haklısın. 7 ila 8. Bölümü izlemedim ama hikayenin nesi merak ettiriyor? Bence hiç merak ettirmiyor Ciri gizemli bir karakter onun Geralt'la buluşması ve neler yapacakları merak ettiriyor sadece beni ama bunun haricinde dizide bi oturmamışlık var bence. Anlatamıyorum tam ama eğer ki aynı tarzda olan Game of Thrones dizisiyle karşılaştırırsak şuanda çok çok zayıf. Birde ilk bölümlerden çok fazla büyü gösterdiler bu tarz şeylerin biraz daha azar azar verilmesi gerekir diye düşünüyorum.
Ayrıca gold dragon gerçek olamaz çok über birşey falan dediler sonra gösterdiler ama izleyiciyi hypelayacak herhangibirşey olmadı öyle melün melün bakıyordu Witcher onun için dövüşüyor bu izliyor.
Kitap ya da oyunlarla uzaktan yakından alakam Yok sadece bu oyunu oynayan bi arkadaşım oyunu anlata anlata bitiremiyordu Evren'in ne kadar iyi tasarlandığını falan diyordu. O arkadaş diziyi çok beğendi ben beğenmedim birde
Özetle gösterdikleri şeyleri çok ayrıntılı işleyemedikleri için ve hepsinin bir amacı ve geçmişi olduğu için bunları göresim geliyor.
Dizi Witcher ve diğerlerinin maceraları şeklinde gittiği için her bölüm farklı konusu var gibi olmuş ama arkada derin bir hikayesi var. O hikayeyi öğrenmek istiyorum.