8 bölümdü zaten. :/7. Bölüme kadar izledim ama bu kadar dayanabildim. Oyunu ve kitabı okumamış objektif gözle ve diziye sempatiyle bakan biriydim ama hiç sarmadı valla.
Biliyorum zaten reis 6 bölüm izlemiş insanım ama kalan 2 bölüme de tahammül edemedim işte onu diyorum.8 bölümdü zaten. :/
Daha diziye başlamadım ama bu sahneyi gördükten sonra serinin hakkını veremeyecekleri kanaatine vardımBu da var :/
Daha kötü yapımları izleyebilirken, en kötü ortalama seviyede giden bir dizinin 2 bölümüne daha tahammül edememenin biraz abartı olduğunu düşünüyorum.Biliyorum zaten reis 6 bölüm izlemiş insanım ama kalan 2 bölüme de tahammül edemedim işte onu diyorum.
Ben zamanın z'sinden bahsetmedim ki neden böyle yazdın anlamadım. Ayrıca daha kötü yapımları izleyebildiğimi nereden biliyorsun ? Kime göre kötü neye göre kötü ayrıca.Daha kötü yapımları izleyebilirken, en kötü ortalama seviyede giden bir dizinin 2 bölümüne daha tahammül edememenin biraz abartı olduğunu düşünüyorum.
Zaman konusu da zamanın farklı olduğunu anladığın an sonrasında kafa karıştırmıyor ki? Ciri savaştan sonrasını, Geralt ve Yen de öncesini yaşıyor.
Zaman konusunda, zamanın farklı olduğunu öğrendikten sonra kafası karışan kişiler sanki Akasya Durağı'ndan sonra Witcher'a geçmiş gibi geliyor. Zamanları karışık film de kaynıyor yav.
Nasıl ilk sezondan sonrası çöp ? Frank castle,Ben Pointdexter falan Marvel filmlerinin yarısından daha keyif vericiydi 2.ve3.sezon.Witcher falan Daredevil ile kıyaslanamaz bile.Daredevil'in ilk sezonundan ötesi çöp, dizi harikalar yaratmıyor tabi, özellikle geçen sayfadaki sahnesiyle ama yine de idare eder. Bence iyiydi