Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 966: Roger ve Beyazbıyık

Bölüm nasıldı?

  • Muazzam

    Kullanılan: 188 64.2%
  • Harika

    Kullanılan: 27 9.2%
  • Epik

    Kullanılan: 78 26.6%

  • Kullanılan toplam oy
    293
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence Roger değilse eğer

Shanks
Mihawk
Rayleigh

ihtimaller dahilinde.
Bence Kaidodan aldı. Son sayıdan sonra Odene olan sevgisi gözlerinden fışkırdı yufka yürekli, baklava börekli babalığın.
Kardeşim dediği adamin intikamını neden almadığını hep merak ettim son sayıdan sonra wanoya gitmiştir, gitmelidir. Gitmemişse büyük ayıp etmiştir... Kaç gün , kaç ay, kaç yıl sonra bilemem Ama Oden için Kaidoyla fena dalaştılar. Bir şeyler yolunda gitmedi ( 3 gün 3 gece savaştılar )amacına ulaşamadı. Kaidonun Marineford'a gitmek istemesinin nedenlerinden biride bunun gibi eski düşmanlıklar olabilir...Eski dost düşman oldu. En güçlü yaratık en güçlü adama karşı iyi malzeme...
 
Sanırım cidden Kaido kanabo'yu kokalamadan G4 Luffy'e tek attı. Ya da sadece lanetli kılıçlar kokalanınca haki taşırıyor. Ya da olabilecek en son ihtimal Kaido'nun silahının büyüklüğü yüzünden kokanın taşamaması D:
Haki vardır. luffy paramecia etki etmez sade vuruş. Haki basmıştır ama nasıl desem reyleigh gibi yani hakimi vuruyor ama kasmadan herhalde yada normal olarak bilemedim.

Eğer gerçekten normal vuruşu buysa G4 çöp. Luffy saldırı çalışıyor hakili tamam da savunma işi?

Bu iş ya g5'e bakar ya da uyanışa ama o zaman bile savunma zayıf kalıyor yani şöyle yumruk çarpıştırdığında denk gelebilecek savunma ve saldırı hala yok gibi.

Bu arc yonkou seviyesi çıkması biraz zor ama bence asıl arc olan elbafta ulaşabilir. Tabiki sanji,zoro,jimbei de amiral dengine ulaşır muhtemelen.
 
Crocodile'a zamanında o kadar laf atıldı MF de ki WB'ye zayıf dedi diye. Şu WB'yi görmüş MF de ki WB'ye tabi zayıf der demese ayıp ederdi.
 
Her şeyin sesini duyan onu da duymuştur. Adam bunlara zamanım yok deyip tüyüyor lan zehahaha. Luffy orada olsa "dostlarıma yardım edemedikten sonra ne anlamı var" deyip ağızlarına gömerdi çanı. Bıyıklı fetişistçilerine geldi resmen bu bölüm.
1- Adam ciddi anlamda yağmacı, saykonun tekiymiş
2- Kendi istekleri dışında hiçbir şeyi umursamıyormuş
3- Ulvi bir amacı yokmuş.
Kısaca adam korsanmış. Luffy'nin ruhujasdhasdhkasdhkjasdhasdd
Edit: Şu da eklenmeli, bu adam dünyayı dolaşmış ama kendi adamları dışında neden kimse güzel anmıyor, Luffyler de güzel anılmayacak demek ki gibi bir algı vardı, adamlar güzel anılacak bir şey yapmamış ki anasını... :d
Duymuşur dimi gavat :d Helal olsun. Ona ne gökyüzündeki eksantrik adanın iç meselesinden. Adam zaten dolaylı olarak bütün dünyanın sorununu çözecek. Büyük resmi görmüş yozgatlı.

Ulvi amaç edinmiş olabilir. WB-Oden'le konuşurken panel geçiyor ve şaşırıyorlar. Ölümünde de zaten en büyük olmuşken akım başlatıyor. WB de 20 yıl sonra devam ettiriyor onun hatırına. Beklediği adam, dünyayı değiştirecek o hazine falan. Sadece kendi arzularıyla ilgisi olmayan bir amaç var gibi ortada.
 
Shanks dövüş stilini Roger'dan almış olaiblir mi? Ve onca meyva bulduğunu düşünürsek yememesi neden acaba?
Roger tayfasında meyva kullanıcısı da yok gibi birşeydi herhalde.
Son arc bana göre meyve kullanıcılarını kontrol edebilen bir meyve ya da antik silah çıkacak. Son arclarda Luffy kendi meyvesini bedeninden çıkartıcak bir şekilde. Saf güç dövüşlerle Im u ve avanesiyle savaşıcak. Benim kafamın içindeki final senaryosu bu. Kaynak hayal gücüm.
 
Son arc bana göre meyve kullanıcılarını kontrol edebilen bir meyve ya da antik silah çıkacak. Son arclarda Luffy kendi meyvesini bedeninden çıkartıcak bir şekilde. Saf güç dövüşlerle Im u ve avanesiyle savaşıcak. Benim kafamın içindeki final senaryosu bu. Kaynak hayal gücüm.
Ben de denizi bile kontrol edebilen bir Su Logiasi düşünüyorum Im'e. Yani bir nevi meyvelilerin antisi
 
Şu koştuğu sahne aynı Luffy.Vardı bir sayıda şimdi çıkaramadım.Benzemesi gereken özellikleri benziyor işte bütün kişiliği değil.Luffy o yaşa ulaşmadı henüz zaten nasıl benzesin kişilik ayrıntıları.Çocuksuluğu,aynı sözleri söylemesi ve yeri geldiğinde gösterdiği şeytaniliği tıpatıp aynı Luffy ile.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık