Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 966: Roger ve Beyazbıyık

Bölüm nasıldı?

  • Muazzam

    Kullanılan: 188 64.2%
  • Harika

    Kullanılan: 27 9.2%
  • Epik

    Kullanılan: 78 26.6%

  • Kullanılan toplam oy
    293
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanırım cidden Kaido kanabo'yu kokalamadan G4 Luffy'e tek attı. Ya da sadece lanetli kılıçlar kokalanınca haki taşırıyor. Ya da olabilecek en son ihtimal Kaido'nun silahının büyüklüğü yüzünden kokanın taşamaması D:
 
Bu bölümü okuduktan sonra aklıma Shiki savaşı geldi. Roger ve tayfası, Shiki ve adamlarına karşı kapışırken, aniden hava değişti derken, Oden ve karısı gemide diye zunisha gelmiş olmasın. Hiç bir dayanağım yok evet :at:
 
Beyler okuduk eğlendik ama bazı kişiler bazı noktaları kaçırmış gibi.
Öncelikle yorumuma şöyle başlamak isterim:
-Nerdesiniz kızıl köpek fanları!!!!!! Daha iki bölüm önce yok Oden WB'den daha güçlü yok WB aslında abartılıyor :) Yok denizcilerden bile kaçıyor....Kaç bölümdür pusuda bekliyordunuz.Bari gelinde biraz babalığı övün bee!! Biraz mertlik bekliyorum Akainu fanlarından çok mu şey bekliyorum???
Neyse efenim kaç bölümdür başımızın etini yediler biraz serzeniş iyi geldi bana.

Bir diğer olay ise Roger'ın kılıç ustalığı olayı.Ben Roger'a kılıç ustası denemez taraftarıyım çünkü teknik olarak kılıç ustası demek yeteneklerini tamamen kılıca adayan kişiler demektir.Bir kılıç ustası kılıçtan başka bir silah kulanırken bile kılıç stillerini başka silahlara uyarlarlar.Roger ise bir kere sadece kılıç kullanmıyor defalarda elinde bir kılıç bir de tabanca resmedilmiş birisi.Kısacası bu adama kılıç ustasından ziyede Silahşör(musketeer) ünvanı daha çok gider gibi.Yani hem kılıç hemde ateş silahlarda uzmanlaşmış kişiler anlamına gelir.
Yani bir Zoro'yu tabanca kullanırken görmedik.İllaki biliyordur göz gez arpacık olayını ama adam saf kılıç ustalığına yönelmiş.Bakın adam haki öğreniyor öğrendiği hakiyi kılıç yetenekleri için kullanıyor.Mesela Sanji'de deli kılıç kullanabilme yeteneğine sahipken bunu yapmıyor(Hatırlarsanız bir vs de çift bıçak kulanmıştı) adam yeteneklerini tekme atmak için kullanıyor.

Bu kafa ile Roger dediğim gibi bir kılıç ustasından ziyade bir silahşör.
-Zoro kılıç ustası
-Beyazsakal:Adam naginata kullanıyor aloooo!!Ne kılıç ustalığı :)
-Sanji: Değil tekme yeteneklerine ağırlık veriyor.Zoro databookta kendisi kılıç kullanma yetenekleri on numara dese de değil.
-Brook:Adamın kılıç yeteneklerini Zoro övdü daha ne yapsın
-Shanks:Adam Mihawk ile eşit seviye kılıç yetenekleri var.Ne diyelim kılıç ustası yerine ? Mahmut mu ?
-Shiki:Oden gibi çift kılıç kullanıyor.Meyve yeteneği var diyeceklere şunu söyleyeyim.Adam bacaklarını koparmasına rağmen kılıçlarından vazgeçemiyor.Yani meyve yeteneklerini kılıç ustalığı için kullanıyor.
-Benn Beckman: Direk safkan nişancı ama adam tüfeğin dipçiği ile milleti pataklıyor :)
-Karasakal:Hem tabanca hemde yakın dövüşte çok iyi.Artı garip pençesi ile Shanks'ı yaralamışlığı vardır.Bu adama da silahşör derdim ben.
-Big Mom:İşte bu karakter hem kılıç kullanıp hemde kılıç ustası nasıl olunamazın çok güzel bir örneği.Öyle kılıca ruh verdim ben diye kılıç ustası olunmuyor.Tamamen meyvesine güveniyor.Kılıçla doğru dürüst bir hareket yapmadı.Kaido ile yumruklaşsalar gene gök yarılırdı derim.
-Kizaru:Temel olarak ışın kılıcı kullansa da kılıç ustası denemez.Teknikleri daha çok vur kaç üstüne yoğunlaşmış.
 
Son düzenleme:
WB ve Roger çarpışınca gökyüzü yarılır dedik bildiğin paramparça oldu.!!
yavaş yavaş roger'in nasıl bir canavar olduğu gün yüzüne çıkıyor.
Roger Oden'e bence öldürücü bir darbe vurmadı. (çünkü onu kulanmak istiyor.)
WB'nin Roger'e turp gibisin demesi hastalığından haberdar olduğu anlamına geliyor.
İlerleyen bölümlerde Dragonu görme ihtimalimiz yüksek.
 
Son düzenleme:
Cidden Roger’in bütün gücüyle vurduğunu veya ciddi yara açacak bir saldırı yaptığını mı düşünüyorsun? Roger Oden ile görüşmek için can atıyor ve onu alabilmek için secdeye iniyor yani ona ciddi zarar verecek hiçbir şey yapmaz Roger.
Ama Roger sonra olayı çakıyor bu yazıtları okuyabildiğini Oden söyleyince yalvarıp istiyor. Yani slash öncesi yanıma alayım diye bir niyeti yok.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 16)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık